vrijdag 14 juli 2023

We bevinden ons te midden van intense en immens krachtige ascensie-energieën ~ Judith Kusel


We bevinden ons te midden van intense en immens krachtige ascensie-energieën die binnenstromen en worden losgelaten uit het ruggenmergvocht van de nieuwe aarde, aangezien de portalen zich nu op veel grotere manieren dan ooit tevoren openen naar Sirius en via Sirius naar de 7e Centrale Zon van Verlichting.
Tijd zoals we die kenden, bestaat niet meer.
We bewegen ons in de tijdloze, de onsterfelijke rijken.
We bewegen ons al in de trillingsfrequenties van de 7e tot 9e dimensionale staat, zelfs wanneer de meeste zielen nu ascenderen naar de vijfde.
Er worden nieuwe coderingen in ons ruggenmergvocht gebracht, zodat we afgestemd zijn op de vloeibare gouden rivier van ruggenmergvocht van de nieuwe aarde. Dit activeert letterlijk de hemelse wateren van het leven die het Goddelijke Vrouwelijke bevat.
Soms voel je je misschien een beetje gedesoriënteerd en op woelige baren. Wanneer dit gebeurt, roep dan gewoon de Diamanten Violette Vlam aan om alle lagere dichtheden in en om je heen te transmuteren. De Diamanten Violette Vlam is de versmelting van de Witte Vlam van zuiverheid met de Violette Vlam van transmutatie.
Dit is de eerste keer in 7 miljoen aardse jaren is dat de opening van het Leeuwenportaal zich uitbreidt naar de opening van het enorme sterrenpoortportaal naar de 7e Centrale Zon van verlichting, waartoe wij en het Melkwegstelsel in aanvang behoorden, dus vóór de oorlogen in de hemel.
Alles gebeurt nu.
Blijf stevig verankerd in het hartcentrum en onvoorwaardelijke liefde en blijf gefocust op ascensie.
Word vloeibaar zodat je mee kan stromen met de Rivieren van Leven.
Met toestemming van: Judith Kusel
Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life
Artiest: Onbekend