zaterdag 15 juli 2023

Luister Naar De Tekenen Uit Het Universum ~ 15 juli 2023 ~ Daniel Scranton

 

Luister Naar De Tekenen Uit Het Universum

Gechanneld door: Daniel Scranton – 13 Jui 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.

We zijn erg enthousiast om jullie deze statusupdate, dit voortgangsrapport te brengen.

We hebben gemerkt dat steeds meer mensen in staat zijn om de energieën te ontvangen die binnenkomen om jullie allemaal te dienen vanwege de kansen die ze nemen om zich open te stellen en te ontvangen. Het universum brengt degenen die klaar zijn gelegenheid na gelegenheid om te vertragen, te ontspannen, minder te doen en meer te ontvangen, en we kunnen zien dat de overgrote meerderheid van die mensen naar de tekenen luistert.

Jullie zullen altijd baat hebben bij het luisteren naar de signalen die jullie van het universum krijgen. Die tekens worden je rechtstreeks gegeven door je hogere zelf en je spirituele gidsen, terwijl ze in het algemeen worden georkestreerd door het hele universum en door bronenergie.

Wanneer mensen nu deze kansen krijgen, realiseren ze zich door wat ze hebben geleerd, dat synchroniciteiten belangrijk zijn om aandacht aan te besteden; Ze realiseren zich hoe ze hun eigen persoonlijke tekens moeten interpreteren, de dingen die in hun leven gebeuren. En genoeg mensen hebben op dit punt de boodschap gekregen om te erkennen hoe krachtig het is om stil te zitten, niets te doen en zich open te stellen.

Je bent er niet om het allemaal te laten gebeuren. Jullie zijn daar om de verschuiving in bewustzijn te ervaren.

Nu word je natuurlijk soms tot actie aangezet; Je krijgt een sterke impuls om iets te doen of om op de een of andere manier te helpen. Maar voor het grootste deel is het het beste voor je om het rustig aan te doen, te ontspannen, niet zo hard te werken of zo veel na te denken en de verschuiving te laten gebeuren.

Verschuiven van de hele tijd doen naar niet zoveel doen is een verschuiving.

En dus, als je doorgaat met het loslaten van de noodzaak om het allemaal zelf te doen en de universele krachten het over te laten nemen, kun je ook meer van de rit genieten, en we zien meer mensen dat doen.

We zien dat meer mensen zich realiseren dat de ervaringen die ze extern kunnen hebben verbleken in vergelijking met de ervaringen die ze intern kunnen hebben, en dat is een heel goede zaak om te herkennen, omdat die innerlijke ervaringen zich ook voor jou beschikbaar zullen blijven stellen.

Dat betekent dat je meer gaat voelen; je kunt meer verbinding maken; Je krijgt toegang tot meer van je spirituele gaven en vermogens. Waar we graag zouden zien dat sommigen van jullie afstuderen, is het idee dat je moet zitten nadenken over wat je gaat doen of wat je zou moeten doen.

Als je niet die krachtige impuls hebt, die inspiratie die van binnenuit komt om iets te doen, zie dat dan als een teken van het universum dat het op dit moment de bedoeling is dat je gewoon achterover leunt, ontspant, je openstelt en ontvangt.

Speel met het openen van je kruinchakra, want dat is een prachtig portaal waardoor je kunt ontvangen.

Besteed meer aandacht aan je ademhaling, aan het in je lichaam zijn en laat het idee los dat je geacht wordt prestaties te verzamelen in dit leven.

Daar heb je in al je vorige levens samen genoeg van gedaan. Jullie hebben niets meer te bewijzen en alles te winnen door jezelf geleidelijk te laten verschuiven, en met gemak en vreugde in het proces.

Wij zijn de Arcturische Raad en we hebben genoten van het verbinden met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org