woensdag 12 juli 2023

Jullie Krachtigste Vaardigheden ~ 12 juli 2023 ~ Daniel Scranton


 

Jullie Krachtigste Vaardigheden

Gechanneld door: Daniel Scranton – 11 Jui 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.

We blijven vertrouwen op ons vermogen te voelen en waar te nemen wat het is waar jullie allemaal het beste van zouden profiteren daar op Aarde. Jullie hebben het vermogen om dit ook met jezelf en met anderen in jullie leven te doen. Jullie hebben het vermogen om zovelen te helpen door die bereidheid om aan te voelen wat er eigenlijk nodig is in een situatie. Jullie moeten ook aandacht besteden aan je eigen gevoelens, aan de sensaties die zich in je voordoen, om jezelf te geven wat je nodig hebt, om de versie van jezelf te zijn die je wilt zijn, en uiteindelijk om te ascenderen met de grootst mogelijke hoeveelheid gemak en vreugde.

Als je je gevoelens negeert, de sensaties die je krijgt, dan negeer je de boodschappen die naar je toe komen van je gidsen, je hogere zelf, je overziel, het universum, de Bron en talloze anderen. Als er een zeer nauwkeurige manier is om samen te vatten wat de verschuiving in bewustzijn is, zou die samenvatting zijn dat je verschuift van geestgericht naar hartgericht. En je hart draait om voelen; Het draait allemaal om voelen, terwijl je geest alles draait om dingen uitzoeken, nadenken over het verleden, de toekomst. 

Het kan op de juiste manier worden gebruikt om je te concentreren. Een goed getrainde geest zal je richten in de richting waarin het het beste voor je is om je in te concentreren, en daarom is het een goede oefening voor je om aandacht te besteden aan je gedachten, maar dan uiteindelijk te erkennen dat je gedachten ook aanwijzingen zijn, en ze wijzen je in de richting van je gevoelens,  je trilling.

En als je meer aandacht besteedt aan wat er in je omgaat, wat je voelt, wat je in je lichaam voelt, dan wat je denkt over een situatie, dan zul je er veel baat bij hebben. Je zult ook in staat zijn om dieper te gaan met andere mensen. Je zult niet alleen in staat zijn om hen te helpen, maar je zult ook in staat zijn om je met hen te verbinden, om compassie voor hen te voelen en om hen de reflecties voor je te laten zijn die ze zeker zijn. Er is altijd iets dat een persoon je brengt waarvan je moet erkennen dat het ook in jezelf zit. Er is niet één zinloze interactie in het hele universum. Alles wijst je terug naar jezelf, naar die innerlijke realiteit die je hebt, waar je voelt en waar je voelt wat er werkelijk aan de hand is.

We hebben geen lichamen meer, maar we kunnen nog steeds voelen en we kunnen nog steeds waarnemen. Het is nu gemakkelijker voor ons dan toen we fysieke lichamen hadden, en dus begrijpen we wat je doormaakt als je verschuift en je je gedachten, je ideeën, je overtuigingen en je neiging om je te concentreren op verleden en toekomst wordt losgelaten. Je wordt beter; Dat willen we je ook meegeven. Je wordt steeds beter in voelen en waarnemen. Jullie worden gevoeliger als individuen en als collectief, en het dient jullie allemaal heel goed, ongeacht wat jullie op dit moment voelen. Omarm het.

Wij zijn De Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org