donderdag 13 juli 2023

Vital Frosi – “Kom Niet In De Frequentie Van Angst” ~ 13 juli 2023

Vital Frosi – “Kom Niet In De Frequentie Van Angst”

Door: Vital Frosi – 6 Juli 2023

Geliefden!

De definitieve bevrijding van de mensheid is nog niet gebeurd, om slechts één reden: collectieve angst heeft een voldoende frequentie om het gevangen te houden. Samen met de energie van schuld, maakt angst deel uit van de krachtcentrale die blijft draaien, de dominantie uitgeoefend door de occulte krachten van de Duisternis.

De Schaduwagenda is gebaseerd op en wordt ondersteund door de energie die de mensheid als collectief uitstraalt. Er is hier al gezegd in eerdere teksten, dat aan het begin van de Archon invasie 350.000 jaar geleden, dergelijke entiteiten van het Niet-Licht, weinig om deze Terraanse mensheid gaven. Ze wilden hier gewoon hun toevluchtsoord bouwen, omdat ze hier aankwamen, op de vlucht voor de Galactische Oorlogen van Orion.

Het Goddelijke Plan heeft echter het einde van de Duisternis in dit Universum bepaald, en om dit te laten gebeuren is het noodzakelijk dat de zielen die nog steeds in duisternis genieten een oplossing hebben met betrekking tot hun frequentie van bewustzijn.
Gedurende lange millennia werden zij vrijgelaten hier op deze Planeet Aarde, zodat zij, levend met een vreedzame en zuiverhartige mensheid, konden terugkeren naar het pad van Licht.

Meer dan 300 duizend jaar wachtte de Schepper geduldig op hun terugkeer. Veel van deze duistere wezens voelden hun harde hart geleidelijk verzachten. Onder hen hebben Reptilians, Draconians, Satanics en dergelijke het pad terug naar het thuis van de Vader Schepper der Werelden gekozen. Een grote meerderheid van deze rassen accepteerde de recapitulatie echter niet. Zij gaven er de voorkeur aan hun Plan van rebellie te volgen.

Wetende dat ze maar twee wegen hadden, namelijk zich overgeven of gevangen genomen worden, creëerden ze een duistere Agenda om zichzelf hier veilig te stellen. Dus hebben zij in deze laatste 26.000 jaar vele ondernemingen ontwikkeld die gebaseerd waren op het handhaven van hun dominantie hier op Aarde. Het belangrijkste was misschien wel de genetische experimenten tussen de binnenvallende rassen en het menselijke ras van de Aarde. Door hybriditeit kregen ze een macht die ze voorheen niet hadden, omdat ze als buitenaardse rassen niet op Aarde mochten incarneren.

Hun hybride vertegenwoordigers mochten wel incarneren, want ze werden mensen zoals iedereen, alleen met het reptielachtige DNA, waarvan het belangrijkste kenmerk juist het onverzadigbare verlangen naar macht is. Ze hebben ook een verandering in hun emotionele lichaam, waardoor ze geen medelevende emoties voelen, geen liefde en respect voor anderen. Hun enige doel is altijd het resultaat, ongeacht de gebruikte middelen.

Zulke geïncarneerde hybriden hebben geleidelijk de meeste posities overgenomen waar het mogelijk is om macht uit te oefenen over alles en iedereen. In deze 26.000 jaar zijn ze gekomen waar ze zijn volgens zo’n agenda. De Schepper heeft altijd de controle over zijn schepping gehad. Hoeveel liefde en mededogen hij ook heeft voor zijn kinderen, het is noodzakelijk geweest om grenzen op te leggen aan deze rebellen.

Tweeduizend jaar geleden kwam een afgezant van de Schepper, die wij kennen als God, incarneren met de mensheid om te zeggen dat de tijd op zou raken voor deze overheersing. Hoewel diezelfde mensheid zich tegen deze afgezant, Jezus genaamd, heeft verzet, is zijn boodschap in veel menselijke gewetens gegrift gebleven. Als zaden plantten zij zich snel voort en verspreidden zich in alle richtingen van de Planeet.

Zich bewust van de gevolgen, aarzelden de duisteren niet om meerdere religieuze doctrines te creëren onder de geïncarneerden, waarbij ze hun hybride vertegenwoordigers gebruikten om hun bevelen uit te voeren. Dit maakte het mogelijk dat zelfs in het geval dat een mens niet afstemde op een bepaalde religie en een andere toevoegde, hij nog steeds onder de voogdij van de hybriden zou staan.

Zoals we al eerder zeiden, werden geleidelijk aan alle segmenten van de menselijke samenleving van boven naar beneden beheerst door dezelfde overheersende groep. Hoe meer ze voelden dat de belegering hen naderde, want het bevel van de Schepper hield nooit op, hoe meer ze hun Agenda verhaastten. Door het toebrengen van lijden ontdekten ze dat angst het meest verlammend werkte op de acties van mensen. Angst zorgt ervoor dat mensen alles accepteren wat hen wordt aangeboden, zodra wordt gezegd dat het hen zal redden.

Een krachtiger overheersingswapen dan angst was er niet, en is er tot op de dag van vandaag ook niet. Religies zelf hebben door hun dogma’s angst ingeboezemd bij hun volgelingen. Een onnodige angst, want we zouden nooit bang moeten zijn voor degene die ons heeft geschapen op basis van liefde en Licht!

Alles wat ons bang maakt is gebaseerd op de schepping van de Duisternis, precies de situaties die pijn, tragedie, honger en ongeluk hebben veroorzaakt voor de mensheid. En alsof dat nog niet genoeg was, dreigden degenen van Geen Licht met de uitroeiing van de mensheid als de positieve Galactische Krachten ten gunste van de mensheid zouden ingrijpen. Ze plaatsten de Aarde in quarantaine en creëerden er een magnetisch raster omheen dat ook de komst van de nodige hulp tegenhield.

Oorlogen tussen mensen onderling, machtsstrijd, de creatie van honderden apparaten om angst en pijn te veroorzaken, een financieel slavensysteem, manieren om het klimaat te beheersen en bij uitbreiding honger, en nog veel meer snode acties werden ontwikkeld door deze Duistere Agenda.

Maar de Schepper laat zijn schepping nooit in de steek. Hij heeft deze rebelse groep, GENOEG IS GENOEG te verstaan gegeven. Niets en niemand heeft meer macht dan degene die de Werelden creëert. En er is een deadline gesteld. Keer terug naar het pad van het Licht of geef je over. Er is geen derde optie. Velen hebben de terugkeer naar het Vaderhuis aanvaard. Zij zullen mogelijkheden tot recapitulatie aangeboden krijgen in Werelden die nog van beproevingen en verzoeningen zijn, maar het is een grote gebeurtenis, aangezien een ladder kan worden beklommen, waarbij altijd met de eerste treden wordt begonnen.

De Verwijdering van de Duisternis begon enkele jaren geleden, beginnend met de extra fysieke entiteiten, aan de top van de Bevelpiramide. Het daalde af naar de basis en nu wordt het gedaan onder de geïncarneerde hybriden. Er wordt geschat dat alles binnen dit venster van 50 jaar, dat loopt van 1975 tot 2025, voltooid zal zijn. Ook al kunnen we al deze bewegingen niet zien, we moeten vertrouwen hebben in dit Goddelijke Plan.

Het Commando van het Geen Licht heeft hun agenda overhaast, omdat ze voelden dat de tijd snel opraakt. Zonder de steun van de niet-fysieke entiteiten die hen eerder steun en begeleiding gaven, de agenda die bepaalde acties voorzag tot 2050, vervroegen ze naar 2030, in een poging aan de macht te blijven. Zelfs dat was niet genoeg, dus gingen ze nog verder, naar 2019. Ook dat had geen zin, zoals we nu kunnen zien, nu de situatie steeds chaotischer wordt.

In feite hebben ze nu niet eens een Agenda, want alles wat ze proberen, zal niet werken voor hen. Noch oorlogen, noch ziektes, noch financiële crisis, noch voedseltekort, zoals je ziet, alles zal niets anders zijn dan een wanhopige poging van de Duisternis om te overleven. Wees dus niet bang!

Wanneer we angst voelen, verlagen we de frequentie van het collectief, en dit geeft een overleving aan de Ene van Geen Licht. Help de mensheid om zich te bevrijden van dit kwade juk! Ga niet in angst! Er zal niets gebeuren, tenminste niet als de Schepper het niet toestaat. En Hij heeft de vrijheid van de mensheid op Aarde al bepaald. Geen macht is groter dan degene die geschapen heeft. Wij zijn goddelijke wezens en hoeven alleen maar op het Plan te vertrouwen!

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

Auteur: Vital Frosi

Vertaling: wakkeremensen.org