zondag 16 juli 2023

De Raad van Licht: hoe wij jullie ascentie zien ~ Nadina Boun


De Raad van Licht: hoe wij jullie ascentie zien

We willen graag dat je opklimmen niet langer ziet als ergens anders heen gaan, maar dat je het gaat zien als spelen vanaf een ander niveau in het spel. Jij bent, je gaat nergens heen, je speelt gewoon vanaf een ander niveau. Nu word jij degene achter de besturing, in plaats van degene in het spel. Je laat je koppigheid los om het op jouw manier te doen, om dingen te laten gebeuren, en je stroomt door het spel. Nu bent u op het juiste moment op de juiste plaats. Nu zeg je de juiste dingen op het juiste moment, tegen precies de mensen tegen wie je ze moet zeggen, precies op de manier waarop ze het moeten horen.

We willen graag dat je 5D niet langer ziet als een andere plek, maar dat je het gaat zien als een ander niveau van werken. Elk wezen in dit universum dat met jou bezig is en met jou deelneemt aan dit spel, speelt ook, behalve dat ze misschien vanaf een ander niveau spelen. Het kijkt alleen ergens anders omdat het voor jou onzichtbaar is. Maar als je het bekijkt als een hoog gebouw met veel verdiepingen, die allemaal op een andere verdieping binnen hetzelfde gebouw spelen. Elke verdieping kan zien wat er aan de hand is, op de benedenverdieping kun je zien hoe iedereen meedoet.
De container die alles bevat is hetzelfde, noem het het gebouw als je wilt. Elk niveau van functioneren, van zijn speelt zich af op een andere verdieping, noem het dimensie als je wilt. Dus ja, misschien stijgt u naar de 5e dimensie , maar u gaat nergens heen. Je speelt het spel nog steeds, maar nu speel je het anders, vanaf een hoger niveau. En dat kun je nu doen, door het ego over te geven aan het Hoger Zelf kun je dat bereiken. En dat is echt waar de reis over gaat, de jij op dit niveau overgeven aan de grotere jij hierboven. En het houdt niet op bij weten wie je bent, want het ego kan opgeblazen raken en gaan denken dat het god is.

Het gaat om herinneren en dan overgeven. Je herinnert je wie je bent, dat is de eerste stap. Dan moet je je overgeven. Nu je degene achter het stuur kent, die dit schip bestuurt ben jij niet (het personage), je geeft je over aan dat grotere deel van jou aan de besturing.

Er zijn veel manieren om naar ascentie te kijken. We gebruiken vloeren in een gebouw. We gebruiken een uitzettende bubbel die meer ruimte vult. We gebruiken een cup die uitzet om meer essentie vast te houden. Maar het gaat om jou, niet waar je bent. Het gaat erom dat jij de grotere versie van jezelf wordt, niet om ergens anders heen te gaan. Want als elke persoon op je vliegtuig hun grotere zelf wordt, zou niemand ergens heen willen, omdat je van deze aarde een andere aarde zou hebben gemaakt voor iedereen die toekijkt.

Zo zie je maar, het gaat er niet om ergens anders heen te gaan. Want zoals we zeggen, waar je ook gaat, je neemt jezelf mee. Je kunt er niet aan ontsnappen door ergens anders heen te gaan. Je moet veranderen, uitbreiden, je overgeven aan het hogere in jou, en dan hoef je nergens heen, want je speelt sowieso op een hoger niveau. En dat is de weg die voor ons ligt, de volgende stap in jullie evolutie, is dat jullie opereren vanuit een groter niveau. En wanneer je dat doet, en de werkelijkheid een weerspiegeling van jou is, verandert alles, en dan zul je het gevoel hebben alsof je naar een andere aarde bent verhuisd.

We zouden graag willen dat je stopt met naar dit hele proces te kijken alsof je ergens anders heen gaat, en jezelf omhoog ziet gaan in niveaus. Er zijn momenteel veel zogenaamde engelen op jullie planeet. Zij zijn degenen die jullie laten zien dat het mogelijk is om vanaf een hoger niveau te werken, terwijl je hier bent. Je verwondert je over die mensen, over hun kracht, hun mededogen, hun liefde, hun stabiliteit. En toch zijn ze onder jullie, gewoon opererend vanaf een hoger niveau. Een niveau van liefde, van overgave aan de stroom, aan het grotere deel in zichzelf. En dat is waar je naartoe gaat, naar meer van jou.

Je weet dat je Hogere Zelf niet ergens daarbuiten is, maar precies in jou, en roept je elke keer op om meer van jezelf te belichamen. De voetafdrukken en blauwdrukken zitten precies in je, zodat je die nieuwe jij kunt bouwen vanuit de blauwdruk die al in je zit. Zodat je in de voetsporen treedt van het grotere dat al in je zit. Hoe meer je accepteert waar je bent, hoe gemakkelijker het zal zijn om er voorbij te gaan. Hoe meer je je verzet waar je bent, hoe meer je wilt ontsnappen, hoe moeilijker het voor je wordt.

Er is een plan voor iedereen om te ascenderen, want als je op een hoger niveau speelt, een groter niveau en uitbreidt naar meer, neem je meer van de hogere wezens in je op, enzovoort, totdat ze allemaal zijn opgenomen in de hele Schepping, terug naar het begin waar alles begon. Sluit daarom vrede met waar je bent, met deze planeet/plaats waar je speelt, en begin jezelf hoger in het spel te zien stijgen, in plaats van ergens anders heen te gaan in dit spel. En we zullen er zijn terwijl we je bij elke stap vasthouden, omdat je erom vroeg, omdat je geliefd bent, omdat het onze wens is om je daar te zien komen. En omdat het lang geleden gepland was, voor jou om daar vanaf hier te komen, naar meer van jullie, naar meer van ons, naar meer van de Bron.

Vertrouw op de reis, vertrouw op jezelf, je Hoger Zelf, en begin beetje bij beetje controle te geven aan het hogere in jou, in plaats van aan het personage dat je speelt, dat wat je het ego noemt.