vrijdag 14 juli 2023

Verschuiven voorbij de ego-geest in de onbekende leegte ~ 14 juli 2023 ~ Kenneth Schmitt

Verschuiven voorbij de ego-geest in de onbekende leegte

Door: Kenneth Schmitt – 12 Juli 2023

Op elk moment wandelen we met het goddelijke. We lijden omdat we sociaal geprogrammeerd zijn om te lijden, en we doen het omdat we ons niet hebben gerealiseerd dat we het onszelf aandoen door onze overtuigingen over onszelf. Alles begint in onze verbeelding en gaat door in onze ervaring. Als we ervoor kiezen om het initiatief te nemen met onze intenties, kunnen we onze beperkende overtuigingen transformeren. 

In wezen zijn we in staat tot buitengewone ervaringen. Hoewel we onbeperkt zijn in onze mogelijkheden, hebben we dit niet geloofd. Om ons leven te beheersen, moeten we kunnen geloven in de realiteit van wat we in onze ervaring willen brengen, en we kunnen hiervoor niet op onze ego-geest vertrouwen. We moeten uitbreiden naar ons hartbewustzijn.

Om afgestemd te zijn op onze hart-geest, moeten we leren onze realisatie anders te gebruiken dan de manier waarop onze ego-geest werkt. In de hart-geest is er geen berekening of analyse, er is alleen onmiddellijk weten. Het gaat zelfs verder dan het gebruik van beide hersenhelften. Door onze volledige grote hersenen te activeren, kunnen we onze ego-geest er toe brengen om zich te openen voor ons hartbewustzijn door opzettelijk onze verbeeldingskracht te gebruiken om ons in een staat van dankbaarheid voor alles te brengen. We kunnen ons in vertrouwen openstellen voor het erkennen van onze begeleiding, die altijd levensbevorderend en absoluut is.

Alle trillingsniveaus ontstaan in ons bewustzijn en onze verbeelding. Zodra we de vibraties van de intuïtie van ons hart kunnen voelen, kunnen we voorbij angst, intimidatie en stress gaan. We kunnen ons realiseren dat we de scheppers zijn van onze persoonlijke ervaringen en van onze wereld, als onderdeel van ons soortbewustzijn. Of je het nu beseft of niet, we beheersen onze persoonlijke vibraties, die onze ervaringen aantrekken. Onze trillingsgrenzen worden bepaald door ons perspectief, onze overtuigingen en hoe we over onszelf denken.

We kunnen ons realiseren dat alle trillingen die met negativiteit worden gecreëerd, zelfdestructief zijn. Ze blokkeren de uitstraling van ons hart en beperken onze bewuste levenskracht. Om ons bewustzijn te vergroten, moeten we veranderen hoe we onze kracht van opzettelijke aandacht gebruiken. We moeten ons bewustzijn richten op energieën die levensverbeterend zijn, met de bedoeling om ons bij elke ontmoeting bewust te zijn van de goddelijke levenskracht. Dit is de transformerende kracht die ons leven en onze relaties naar een hoger niveau tilt. Onze persoonlijke drama’s verdwijnen. Het vervangen ervan is een persoonlijke vervulling van alle behoeften. We kunnen de realisatie van oneindig bewustzijn en het bewustzijn van alle andere vormen van bewustzijn binnengaan.

Met ons vermogen om de kwaliteiten van energieën waarmee we worden geconfronteerd te voelen en te lezen, kunnen we het allemaal in dankbaarheid en vreugde accepteren, want we hebben op een bepaald niveau alles willen ervaren, en dus hebben we hun energetische patronen gecreëerd. Ze illustreren voor ons onze creatieve kracht, zelfs als het onbedoeld is, gewoon door onze gewoonten van mentale en emotionele processen. Door onze innerlijke leiding te herkennen en ons trillingsniveau af te stemmen op zijn energetische uitdrukkingen, kunnen we verschuiven naar een groter bewustzijn van onze verbinding met oneindig bewustzijn.

Auteur: Kenneth Schmitt

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org