vrijdag 14 juli 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 13 juli 2023 – De opbouw! En zeer belangrijke herinneringen! – Door Dr. Schavi M. Ali

Kosmische Frequentie Nieuws 13 juli 2023 – De opbouw! En zeer belangrijke herinneringen! – Door Dr. Schavi M. Ali

Zonnevlammen zijn vanmorgen, donderdag 13-07-2023, gestaag van onze zon afgeschoten in de hogere "C-Klasse" -bereiken met een "C.9" die zich onlangs voordeed zoals gisteren met dezelfde kracht .
Zonnevlek genummerd "AR3372" lijkt op dit moment de meest actieve van de vele zonnevlekken op onze zon.
Het is enorm groot en heeft kracht voor sterke "M-Klasse" en "X-Klasse" fakkels.
Kosmische Frequentie Nieuws 13 juli 2023
Drie coronale massa-ejecties (CME's) zullen later vandaag of vanavond onze planeet Aarde treffen.
Hoe langer het duurt voordat een CME arriveert zodra het onze zon verlaat, hoe krachtiger het is - vooral als het rechtstreeks naar de aarde is gericht, zoals deze lijken te zijn.
Hoe actiever de zonne-energie is in termen van fakkels en CME's, hoe hoger zowel de reinigende als de verlichtende frequenties.
Veel mensen ervaren de energetica voordat ze aankomen, sommigen terwijl ze onze planeet binnendringen, maar iedereen went eraan nadat ze hun optredens hebben gemaakt.
Er vinden protonen- en elektronenfluxen plaats (constant keer op keer) en de magnetosfeer is omhuld met deeltjesplasma - zoals gewoonlijk - dat soms erg dicht op elkaar drukt en soms minder druk heeft, maar altijd rond en binnen het magnetische schild zweeft.
Nogmaals, zoals eerder is besproken, komen er drie grote kosmische gebeurtenissen die de neiging hebben om andere kosmische gebeurtenissen te versnellen, en dat zijn:
1.) de komst van de Nieuwe Maan in Tropische Kreeft op maandag 17 juli,
2.) Pluto retrogradeert terug naar zijn kritieke 29e graad in Tropische Steenbok op dezelfde dag als de Nieuwe Maan, en
3.) De verschuiving in de knoopas van Stier/Schorpioen naar Ram/Weegschaal (merk op dat de knoopas naar achteren beweegt in sterrenbeelden – niet naar voren).
Dit alles zal creëren wat een "Kardinaal Grootkruis" wordt genoemd, en Pluto in Steenbok zal beide knopen vierkant maken en zal tegenover de Nieuwe Maan staan.
Stel je een ronde taart voor die in twaalf gelijke delen is gesneden.
Dit is ook de vorm van een traditionele kosmische horoscoop.
Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok zijn "hoofdtekens" die op de vier windstreken van de cirkel of grafiek zitten: Ram zit aan de linkerkant, Kreeft staat onderaan in het midden, Weegschaal staat links direct tegenover Ram , en Steenbok zit helemaal bovenaan de taart of grafiek recht tegenover Kreeft die helemaal onderaan zit - het "Kardinaal Grootkruis".
Meer ontspanning is de sleutel bij het omgaan met de binnenkomende energie. Thuis of op het werk moeten we proberen minder druk te zijn en constant onderweg te zijn, zelfs als collega's en supervisors de energie niet begrijpen die met grote kracht is en zal optreden.
Een andere belangrijke kosmische gebeurtenis is de planeet Uranus in Stier die op dit moment in hetzelfde teken staat als Jupiter, dus in samenhang met zijn energie van weldadigheid, expansie en verbeterde kennis - die allemaal heel snel kunnen komen als we onze vrije tijd gebruiken. zal rechtvaardig.
Uranus is revolutionair, magnetisch en verrassend.
Het regeert Waterman - het teken van de collectieve bevolking. Het zal in Stier zijn tot mei 2025.
Jupiter blijft echter maar één jaar in een teken staan ​​en zal Stier in mei 2024 verlaten nadat hij in mei van dit jaar in dit teken is gekomen.
Wanneer Pluto volgend jaar op 21 januari 2024 naar Waterman gaat, zullen Uranus en Pluto samen een wereldwijde collectieve actie op gang brengen, maar beseffen dat er meer chaos zal komen dan evenwicht.
Wees dus voorbereid. Verhoog uw LICHT QUOTIËNT.