woensdag 12 juli 2023

Onze uitnodiging tot bewuste expansie accepteren ~ 12 juli 2023 ~ Kenneth Schmitt

 

Onze uitnodiging tot bewuste expansie accepteren

Door: Kenneth Schmitt – 9 Juli 2023

Als we ons op een prachtige en serene plek in de natuur bevinden, willen we misschien afdrijven in de eeuwige Ene, ons verbinden met het bewustzijn van alle bewuste wezens om ons heen. Intentie en oefening maken dit bewustzijn in ons mogelijk. Hoewel we allemaal hetzelfde bewustzijn hebben, hebben we allemaal ons unieke persoonlijke bewustzijn. Als we nieuwsgierig zijn naar wat buiten ons persoonlijke bewustzijn ligt, en we nemen het serieus, zoeken er naar en staan ​​open om te weten en te begrijpen, dan zal begeleiding komen als ingevingen vanuit ons innerlijk weten en vanuit onze voortdurende omstandigheden. We hebben altijd begeleiding om onze weg te vinden naar het realiseren van wie we werkelijk zijn in de diepte en uitgestrektheid van ons bewustzijn en de kwaliteit van onze ware essentie.

Wanneer we ons voorstellen dat we in dankbaarheid, liefde en vreugde leven, creëren we ervaringen die dezelfde gevoelens oproepen. Wanneer we ons voorstellen dat ons bewustzijn wordt getrokken in overeenstemming met het oneindige bewustzijn, worden onze emoties enorm en worden we ons bewust van onze creatieve kracht. In deze staat kunnen we onze beperkende overtuigingen over onszelf overstijgen, omdat ze niet waar zijn. Ze hebben allemaal de essentie van angst, die we alleen kunnen hebben als we het voor onszelf creëren. Het heeft geen eigen essentie, afgezien van de levenskracht die we er aan geven door onze aandacht en afstemming. Zonder onze intentie zou het voor ons niet kunnen bestaan.

Als we geen aandacht meer schenken aan de gecompromitteerde media, helpen we de negatieve energie van de media op te lossen. Het wordt gepresenteerd als een schijn van waarheid, maar het zijn vooral leugens en anomalieën van de waarheid. Zelfs de films en tv-shows zijn ontworpen om ons bewustzijn in bedwang te houden. De media kunnen niet bestaan zonder onze aandacht. Door onze aandacht terug te trekken, drijven alle soorten negatieve energieën weg van onze ervaringen. In onze ervaringen kunnen onze gedachten en emoties altijd open, nieuwsgierig en oplettend zijn voor onze innerlijke leiding, ongeacht wat er buiten onze directe situatie gebeurt.

Wanneer we besluiten dat we de uitstraling van ons hart willen vergroten, kunnen we ons openstellen voor ons diepste weten en voelen over alles. Naarmate we vaardiger worden in ons intuïtieve bewustzijn en onze begeleiding, wordt het leven leuk en bevredigend. We kunnen onze eeuwige aanwezigheid van bewustzijn realiseren die constant in ons opkomt. Door aandacht te besteden aan dit bewustzijn, kunnen we blijven uitbreiden naar nieuwe en verhelderende ervaringen.

Door onze zelfopgelegde beperkingen van elke soort te overstijgen, kunnen we onze goddelijke essentie en oneindige creatieve kracht realiseren. We kunnen ons bewustzijn voorbij ruimte/tijd realiseren en we kunnen altijd medelevend, liefdevol en vreugdevol zijn. Dit niveau van trillingsuitstraling trekt zijn weerkaatsing aan van het kwantumveld van alle mogelijkheden en biedt een dimensie van leven met alleen levensverbeterende energieën waarvan we kunnen genieten, terwijl het hartbewustzijn van de mensheid wordt versterkt in afstemming met het bewustzijn van de Geest van de Aarde.

Auteur: Kenneth Schmitt

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org