dinsdag 11 juli 2023

Wat Zal Jullie De Meeste Spirituele Groei Brengen ~ 11 juli 2023 ~ Daniel Scranton

 

Wat Zal Jullie De Meeste Spirituele Groei Brengen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 10 juli 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij geven onze aandacht aan de aspecten van het menselijk bewustzijn die het snelst geëvolueerd en gegroeid zijn daar op Aarde, en we hebben ontdekt dat het door het onderzoek van het zelf is dat je het meeste krijgt voor je geld, bij wijze van spreken.

Je evolueert spiritueel het meest als je naar jezelf kijkt en hoe je ten goede kunt veranderen, hoe je meer aanwezig kunt zijn, vriendelijker en barmhartiger kunt zijn, hoe je beter van jezelf en de mensen om je heen kunt houden.

Je kunt dingen doen die helpen bij je spirituele evolutie, zoals mediteren, yoga, tijd doorbrengen in de natuur en andere spirituele praktijken, maar alles wat je doet zal je hopelijk terugleiden naar jezelf, je relatie met jezelf, je relatie met de Bron en met dit universum dat we allemaal delen.

Jullie zijn degenen die het werk doen, omdat jullie wakker zijn en omdat jullie je dit realiseren. En dus zijn er veel momenten in je leven waarop je de grotere persoon moet zijn, waarop je moet beweren dat jij in gebreke bent gebleven, zelfs als je dat in je eigen ogen niet was.

Er zullen momenten zijn waarop je je moet verontschuldigen, ook al heb je het gevoel dat je niets verkeerd hebt gedaan. Er zullen momenten zijn waarop je een ander moet helpen door de behoefte om gelijk te hebben of de behoefte om te wijzen op wat die persoon zei of deed dat problematisch is voor jou, voor hen en voor de relatie los te laten.

Als je verandert, verandert alles om je heen en als je een leven leidt waarin je jezelf regelmatig onderzoekt, zul je veranderen en zul je ten goede veranderen. En wanneer je dat doet, zullen anderen om je heen ook laten zien dat ze kunnen veranderen, dat ze ook met je mee evolueren.

Maar zolang je in de strijd blijft, in het met de vinger wijzen, in de wrok jegens anderen vanwege wat ze zeiden of wat ze deden, hoe minder je groeit, omdat de focus ligt op iets of iemand buiten je, in plaats van op jezelf.

Wanneer je in het huidige moment bestaat, en wanneer je in staat bent om eerlijk tegen jezelf te zijn over hoe je je voelt in het huidige moment, dan is dat het moment waarop alles kan veranderen, en dat is het enige moment waarop alles om je heen kan veranderen.

Je kunt heel hard schreeuwen om te proberen iemand anders te laten zijn, om te proberen hem in zichzelf te laten kijken, of je kunt een paar keer diep ademhalen, je emoties verwerken en het werk doen dat aan jezelf gedaan moet worden. Als je dan een ander benadert om een gesprek te voeren, maak je het niet erger. Je gaat de situatie niet laten escaleren door de pijn die je voelt, door de woede die je in je draagt.

Zie elke situatie in je leven als een kans voor dieper zelfonderzoek. Je kunt altijd meer over jezelf ontdekken door naar binnen te gaan, en je kunt altijd meer over jezelf ontdekken door buiten jezelf te kijken. Kijk naar wat jou triggert en vraag jezelf dan af waarom. Kijk naar hoe anderen je behandelen en vraag jezelf dan af waarom. Het is heel gemakkelijk om gewoon door te gaan met je leven en anderen de schuld te geven, of instellingen zoals ‘de overheid’ of ‘de maatschappij’, maar dat zijn entiteiten die bedoeld zijn om naar jou terug te kaatsen wat je nog in jezelf moet zien, helen en vergeven.

Als je kijkt naar de levens van degenen die bereid zijn naar zichzelf te kijken en hun gedachten, gevoelens en gedragingen te onderzoeken, zul je zien dat ze veel gelukkiger zijn dan de mensen die op zoek zijn naar waartegen ze nog meer kunnen protesteren, waar ze nog meer boos over kunnen zijn.

We weten dat velen van jullie dit al weten en dat jullie degenen zijn die we exponentieel zien groeien, maar we willen alleen maar uitleggen hoe krachtig deze praktijk voor ieder van jullie is en we willen degenen van jullie die het werk doen erkennen omdat jullie verantwoordelijk zijn voor zoveel groei en evolutie van het hele menselijke collectieve bewustzijn. En we willen ook dat jullie je allemaal bewust worden van de waarheid dat meer en meer mensen naar binnen zullen gaan kijken, omdat wat ze al zo lang in hun leven doen gewoon niet werkt en ook nooit heeft gewerkt.

Ooit zullen jullie vervuld zijn van zoveel liefde en vreugde in jullie harten omdat jullie dit werk gedaan hebben, niet omdat iets of iemand buiten jullie ontwaakt of veranderd is. Ga zo door, want met elk moment dat je aan zelfonderzoek besteedt, manifesteer je werkelijk die realiteit.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org