woensdag 12 juli 2023

De energie van dit moment (avond) ~ Martha Krul


De energie van dit moment

De Schumann resonantie houdt zich rustig. Dit in tegenstelling tot de zonnevlammen. Die laten zich weer voelen. Vandaag ineens weer een M-vlam en dan zal je je behoorlijk ongemakkelijk voelen. Hou Marja Daalder maar in de gaten, die volgt het op de voet.

Marjolein Ingrid Soulpursang heeft zich even wegens vakantie terug getrokken, maar voor de mensen die het echt willen volgen, Marja meldt zich regelmatig.

--> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnewindsnelheid
: 313,1 km/sec
Instroom fotonen energie te voelen:
dichtheid: 7,32 protonen/cm 3

--->Fotonen energie:
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. Ook je ogen hebben het lastig met deze energie.

Planetaire K-index
Nu: Kp= 1,67 stil
24 uur max: Kp= 2,33 stil