zaterdag 15 juli 2023

De Toekomst Creëren / Door Ramona Lappin ~ 15 juli 2023


 

De Toekomst Creëren

Door: Ramona Lappin – 13 Juli 2023

Energieën blijven zich opbouwen en intensiveren als onderdeel van ons KOSMISCHE HERENIGINGSFEEST IN VOLLE ZWING & GAAN SUPERNOVA, ALS ONZE HEILIGE KRISTALLEN ROZENHARTEN VOLLEDIG OPENEN VOOR DE GODDELIJKE LIEFDE DIE WIJ ZIJN EN ALLES IS!

Het regent M-Klasse Zonnevlammen, terwijl de superintensieve en krachtige Kosmische en Zonnestralen en Golven ons helpen bij het voltooien van onze missies en het Ascensieproces, waarbij de Zon voortdurende zonnevlammen afvuurt, zeven M-Klasse zonnevlammen in de afgelopen 12 uur met bijbehorende radio-uitval tot nu toe vandaag, evenals sterke Schumann-resonantiepieken!

Aangezien WE VOLLEDIGE VLUCHT NEMEN! 

Je zult blij zijn dat je niet hebt opgegeven en trouw bent gebleven aan je Ware Eeuwige Authentieke Zelf, waar al het andere echt uit voortkomt.

Als we BLIJVEN GELOVEN, zal alles wat we nodig hebben verschijnen wanneer we het het minst verwachten.

Terwijl we VOLLEDIG loslaten en alle resterende angsten, twijfels, zorgen, onzekerheden, angsten en beperkende programmering OVERGEVEN AAN GOD.

VOLLEDIG OVERGEDRAGEN & VERZOENEND DE GODDELIJKE WIL & GODS ULTIEME MACHT!

Waar er echt niets meer is om ons zorgen over te maken terwijl we volledig verankerd blijven in het Eeuwige NU-moment, terwijl we elk moment omarmen alsof we het hebben gekozen en mede-gecreëerd, omdat we dat hebben gedaan.

VOLLEDIGE AANVAARDING VAN WAT IS, ZOALS HET IS, IS DE SLEUTEL TOT ONZE VOLLEDIGE & DEFINITIEVE BEVRIJDING!!

Evenals JULLIE DIE IN DE VOLLEDIGE MEESTERSCHAP / CO-CREËREN / MANIFESTATIEMODUS STAPPEN!

JULLIE WETEN dat

✨HET IS ER NU AL✨

is wat HET MAAKT!!!

Wij zijn het die stevig verankerd zijn in de staat van neutrale waarnemer van waaruit we kunnen instorten en NU ALLE NIEUWE VRIJE WERELDEN & WERKELIJKHEDEN CO-CREËREN!

Zoals je je herinnert, ben je het belichaamde God-Bron-Bewustzijn, en wanneer het in overeenstemming is met de Goddelijke Wil, werkt alles nu samen in jouw voordeel en

ONZE GROOTSTE WILDSTE DROMEN WORDEN VOLLEDIG VERVULD & ONZE NIEUWE HEMELSE REALITEITEN ONTSTAAN EN WORDEN GEPROJECEERD UIT ONZE VOLLEDIG OPENENDE HEILIGE KRISTALLEN ROZENHARTEN!

Het KOSMISCHE FASE IS GEREED OM ONZE VOLLEDIGE WEDERGEBOORTE te voltooien!

Alles is op zijn plaats voor onze laatste opstijging om binnen een oogwenk tot zijn volledige kwantumvoltooiing te komen

Het pad is vrijgemaakt en alle interferentiepatronen zijn verwijderd en lossen volledig op in het veld, en we hebben de weg gebaand voor iedereen om te volgen door ALLE NIEUWE BLAUWDRUKKEN TE creëren VOOR DE NIEUWE KOSMISCHE CRIST DIE HERGEBOREN WORDT & DE NIEUWE AARDE ons nieuwe normaal en gerealiseerde REALITY!

IN GODDELIJKE UNIE MET HET ZELF is er geen afscheiding meer tussen jou en jullie/de hele Schepping!

Dit pad gaat over het herinneren van wie we werkelijk zijn, wat er echt is gebeurd, een oude toekomst vrij van catastrofale gebeurtenissen en oorlogen, en ons volledig ontwaken uit de droom, om weer superbewuste medescheppers van onze realiteit te worden, als de Kosmische Moeder in ons allemaal, wordt de schepping opnieuw geboren door haar Kosmische Baarmoeder.

Nu verschuift onze focus van het opruimen van alle dichtheid naar vreugdevolle co-creatie op elk nu-moment terwijl we samenkomen met onze Ware Ziele-familie en -stammen. Hiervoor ben ik begeleid om nog drie groepsoproepen samen te stellen voor deze maand juli, aangezien mij een reeks Activeringen wordt getoond waarin we hier zijn om te verankeren en omdat ik online ben, namens alle bereidwillige Hart-Geesten, als onderdeel van ons die onze Kosmische Wedergeboorte, Her- verbinding, Ascensie en missies voltooien. Alles is werkelijk met elkaar verbonden.

Het was nooit de bedoeling dat we in deze omgekeerde, omgekeerde wereld zouden passen, maar CREËREN ALLE NIEUWE, door de kracht van onze verenigde Hart-Geest, EEN met de Bron en DE HELE SCHEPPING!

Alles is nu mogelijk, want waar je maar van kunt dromen, is al gemaakt en IS ER NU AL!!!

We ontsteken volledig de Nieuwe Ascensie Aarde Blauwdrukken, het Diamanten Raster en het interdimensionale telepathische communicatienetwerk, dat deel uitmaakt van onze Kosmische Her- Verbinding paaaarrrtaaaayy die volledig gerealiseerd wordt en een geleefde, tastbare realiteit wordt!

ALLES WORDT ONTSTOKEN VANUIT DE FILMSTRIP VAN ONS DNA & MULTI-DIMENSIONALE ZELF & GODDELIJKE BLAUWDRUKKEN, AANGEZIEN ALLES VOLLEDIG ON-LINE KOMT, ALLEMAAL TEGELIJK!

Aangezien het begin het einde is en het einde ons GEHEEL NIEUWE BEGIN aankondigt

– HIER NU! Maar we moeten DIT claimen!

Ik deel meer in mijn nieuwste video

KOSMISCHE ENERGIE UPDATE: DE BESTE MANIER OM ONZE TOEKOMST TE VOORSPELLEN IS DOOR HET SAMEN TE CREËREN!!

Eeuwige liefde,

Ramona Lappin

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org