zondag 16 juli 2023

De energie van dit moment (avond) Martha Krul


De energie van dit moment

Er was er weer eentje. Weer een M vlam.

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Voor de rest zijn de diverse onderdelen van de energie redelijk in rust. Zonnevlammen laten zich te pas en te onpas voelen, dat zien wij al weken.
Verder zijn wij verbonden aan portaal energie en morgen Nieuwe Maan en die nieuwe maan is tegenwoordig net zo sterk in energie als de Volle Maan, dus het zal zeker niet voor iedereen een even gemakkelijke energie zijn.

Vanavond (en morgen - Nieuwe Maan) onze gelijktijdige meditatie. Tijd (Nederland) 20.20 - 20.35uur. En ook zullen dan onze kaarsjes branden ter ondersteuning van de processen.