donderdag 13 juli 2023

De energie van dit moment (avond) Martha Krul


De energie van dit moment

De Schumann resonantie heeft zich weer laten voelen. Een piek van 45 Hz liet zich voelen.
---> De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Zonnewindsnelheid
: 340,0 km/sec
Instroom fotonen energie hoog:
dichtheid: 15,56 protonen/cm 3

---> Fotonen energie:
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. Ook je ogen hebben het lastig met deze energie.
------
Omstreeks 1970 werd wetenschappelijk aangetoond dat licht dat via onze ogen binnenkomt zowel visuele als non-visuele functies heeft. Onze ogen zetten lichtgolven om in elektrische impulsen. Impulsen die enerzijds via de zenuwen naar de visuele cortex worden geleid om beelden te construeren en anderzijds naar de hypothalamus, het belangrijkste regulatiecentrum in onze hersenen, om vitale lichaamsfuncties te stimuleren.

De hypothalamus reguleert in samenwerking met de hypofyse en epifyse via het zenuwstelsel en hormoonstelsel alle leven voorwaardelijke lichaamsfuncties. Deze homeostatische processen worden door de hypothalamus gecontroleerd en gereguleerd: de ademhaling, de circulatie, de voedsel- en vochtopname, de spijsvertering,
de lichaamstemperatuur, het metabolisme, groei en voortplanting, plus het dag- en nachtritme met hiermee samenhangende biologische ritmen.

De nieuwe zonnevlek AR3372 bruist van activiteit. Sinds zijn eerste verschijning op 11 juli heeft de zonnevlek acht M-klasse zonnevlammen geproduceerd, waarvan er drie vrij sterk waren.

Zonnevlammen laten zich regelmatig voelen. Wij zijn zeker wel al veel gewend. Het is niet tot een M gekomen, maar de C is wel degelijk een aantal malen langs gekomen.

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

De zonnestormen zijn rustig.