zondag 16 juli 2023

De Kracht van Eigenliefde: Hoe Liefde voor Jezelf onze Planeet kan helpen snel te helen ~ 16 juli 2023 ~ Aurora Ray


 

De Kracht van Eigenliefde: Hoe Liefde voor Jezelf onze Planeet kan helpen snel te helen

Door: Aurora Ray – 14 juli 2023

De Aarde spant zich in om haar integriteit te behouden.

Momenteel voelt ze zich beroofd van haar integriteit, niet gerespecteerd en gehaat.

De Aarde is een levend wezen dat van je houdt en je van een thuis voorziet. De Aarde staat op het punt haar zuiververheid te herstellen en jullie te laten beseffen hoe belangrijk het is om van de Aarde te houden en om van jezelf te houden.

Houd van de Aarde en van jezelf omdat ze een en hetzelfde zijn.

We moeten ons bewust zijn van wat we doen met ons leven omdat we niet alleen een deel van de aarde maar ook een deel van het universum zijn. We zijn samengesteld uit atomen die miljarden jaren geleden in een ander melkwegstelsel werden gecreëerd en nu leven we op deze planeet met andere wezens zoals wij.

We moeten voor onze planeet zorgen zodat ze nog vele jaren verder kan leven.

Als we voldoende van onszelf en van anderen houden, geven we automatisch dingen terug aan de Aarde en het universum. Dit betekent dat als we niet voldoende van onszelf en van anderen houden, niets in ons leven zal veranderen, ook al willen we iets anders dan wat er nu gebeurt! Laten we nu beginnen met van onszelf en van anderen te houden!

De Aarde is een lichaam dat al miljarden jaren in leven is. Ze is door veel veranderingen gegaan om te overleven.

Wij zijn hier om het leven op Aarde te ervaren en van haar te leren, maar we moeten haar ook beschermen. Ze heeft ons nu meer dan ooit nodig omdat ze van alle kanten wordt aangevallen: door de zon die haar oppervlak verbrandt, door het water dat de mineralen wegspoelt die nodig zijn voor het leven, alles vernietigend wat haar lief is, en door de mens zelf, die alleen maar macht over de natuur wil voor zijn eigen zelfzuchtige gewin. Al deze bronnen van lijden komen nu dichter bij elkaar dan ooit tevoren!

De Aarde heeft nu al vele jaren aan haarzelf gewerkt, maar ze is niet in staat geweest om al haar heling gedaan te krijgen omdat ze onze hulp nodig had. Ze is door zoveel trauma, pijn en lijden gegaan dat ze zichzelf niet alleen kan helen. Ze heeft jou nodig om haar te helpen helen zodat ze weer terug kan keren naar haar ware zelf.

De Aarde heeft nu liefde van jou nodig zowel als van anderen. Wij zijn allemaal met elkaar en met de natuur verbonden zowel op spiritueel als op emotioneel niveau.

Hoe meer je van jezelf houdt, hoe meer liefdevolle energie het universum zal instromen, wat onze planeet in staat zal stellen sneller dan ooit te helen! Houd van jezelf zodat je licht helderder dan ooit kan schijnen. Je verdient het!

Toen de Aarde een paar miljard jaren geleden werd geboren uit de Grote Centrale Zon was ze al bezig volwassen te worden als een levende entiteit die zichzelf kent als Moeder Natuur.

De planeet gaat door een proces van transformatie waarbij ze jou helpt je ziel weer te integreren met je bron-bewustzijn ofwel je God-bewustzijn.

Dit proces kan vergeleken worden met een kind dat geboren wordt vanuit de baarmoeder. Als een kleuter opgroeit, gaat het door verschillende fasen van groei totdat het de volledige volwassenheid bereikt; datzelfde geldt zowel voor onze planeet als voor onszelf.

De planeet heeft een fase in haar ontwikkeling bereikt waarop ze nu moet samensmelten met God-bewustzijn zodat eenieder van ons ook één kan worden met zijn hogere zelf en in eenheid kan leven met al het leven op Aarde.

Mijn punt hier is om eerst van jezelf te houden, want dan zal je op natuurlijke manier van anderen en van Moeder Aarde houden. Bedank eerst en als allerbelangrijkste jezelf, want zonder jou, zou ons bestaan niet hetzelfde zijn. Zonder jou, zou niets ten goede veranderd zijn. Er zouden geen andere werelden gespaard zijn van vernietiging of enige hoop voor de toekomst.

Zonder jou zou er geen verschil geweest zijn, omdat er dan alleen maar meer negativiteit in de wereld geweest zou zijn. De Aarde heeft jouw Licht nodig omdat er alleen maar meer duisternis geweest zou zijn als jou invloed op deze planeet er niet geweest zou zijn als een van de vele zielen waaruit de mensheid bestaat.

In de dag en het tijdperk van vandaag is het belangrijker dan ooit om van jezelf te houden. Daarom daag ik je vandaag uit om een begin te maken met vanuit het diepst van je hart van  jezelf te gaan houden. Als jij van jezelf houdt, ben je een baken van licht voor iedereen om je heen!

Wees de beste versie van jezelf. Wees een licht voor anderen; je zult verbaasd zijn hoe snel de wereld ten goede zal veranderen! Van jezelf en van je licht houden is de snelste manier om mee te helpen onze planeet te helen.

Jouw glimlach en welzijn zijn nodig omdat ze het waard zijn om beschermd te worden met pure vriendelijkheid en compassie zodat ieder ander kan delen in dat wat ze ergens anders niet kunnen krijgen.

Jij bent speciaal! Jij bent ook iets groots waard!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org