zaterdag 15 juli 2023

Sanat Kumara – Schepperskwaliteiten Herinneren & Belichamen ~ 15 juli 2023 ~


 

Sanat Kumara – Schepperskwaliteiten Herinneren & Belichamen

Gechanneld door: Natalie Glasson – 13 Juli 2023

Gegroet, geliefde wezens van de Aarde, Ik ben Sanat Kumara. Wat een vreugde is het om vandaag in jullie aanwezigheid te zijn. Ik wil met jullie een inzicht en begrip delen dat jullie ondersteunt bij het verkrijgen van een grotere Belichaming van de Schepper en het herkennen van Schepperskwaliteiten in jullie wezen die jullie kunnen dienen in jullie ascensie, jullie genezing en jullie transformatie.

Ik nodig jullie uit om rond te kijken, te kijken naar andere mensen, andere dieren, wezens, planten, bomen, zelfs gebouwen. Alles wat bestaat in jullie realiteit. Herken terwijl je observeert wat je leuk vindt of waar toe je je aangetrokken voelt in je omgeving. Misschien voel je je aangetrokken tot een bepaalde persoon die een bepaalde kwaliteit heeft, misschien zijn ze enorm enthousiast of enorm vredig. Als je bij hen bent, voel je je zelf positief en opgewekt. Als je je bewust begint te worden van mensen, dieren, wezens, zelfs gebouwen waar je je toe aangetrokken voelt. Je begint de Schepper-kwaliteiten te herkennen waar je naar verlangt of die nodig hebben om in je wezen te worden geactiveerd en belichaamd.

Misschien merk je dat je van bepaalde voedingsmiddelen houdt, bepaalde kleuren, bepaalde muziek, bepaalde foto’s. Als je erkent dat je bepaalde dingen in je realiteit leuk vindt of je ertoe aangetrokken voelt, neem dan de tijd om na te denken over wat ze je overbrengen? Welke eigenschap van de Schepper komt naar voren en maakt zich aan jou bekend? Naar welke Schepperskwaliteiten ben je op zoek? Proberen te belichamen kan zijn zonder het zelfs maar te weten. Als je de kwaliteiten van de Schepper begint te herkennen, kun je je ervan bewust worden dat deze kwaliteiten al in je wezen bestaan. Het is slechts een kwestie van herdenken en activeren. De kwaliteiten van de Schepper bestaan in je wezen omdat je één bent met de Schepper en je bestaat in eenheid en eenheid met alle wezens. Daarom is het alsof alles en iedereen om je heen een spiegel is.

We kunnen hier ook op een omgekeerde manier naar kijken, misschien zijn er kwaliteiten in je omgeving in mensen waar je een hekel aan hebt. Het is zeer waarschijnlijk dat deze energieën of kwaliteiten zich in je eigen wezen bevinden en die je aandacht en je genezing vereisen. Het kan zijn dat deze negatieve of irritante eigenschappen eigenlijk heel diep in je wezen begraven liggen. Je herkent ze dus niet eens dagelijks, maar je ziet ze bij anderen. Alles om je heen wordt een spiegel om naar binnen te kijken. Het stelt je ook in staat om de grote eenheid en eenheid te herkennen die de Schepper is en waar je deel van uitmaakt en die je in je wezen vasthoudt. Dit betekent dat je toegang hebt tot alle aspecten van de Schepper, er zijn geen beperkingen of grenzen, er is alleen uitbreiding en verbinding. Vooral bij het werken met de vibratie van de Schepper. Als je eenmaal een Schepper-kwaliteit buiten je hebt herkend, die aan jou gespiegeld wordt, een die je je wilt herinneren en belichamen. Dan is er gewoon behoefte aan het creëren van een intentie en kan jouw intentie dat ook zijn.

Ik ervaar een realiteit van eenheid met de Schepper.

Ik heb de kwaliteit van……..…

Ik wil nu deze heilige Schepper-kwaliteit in mijn eigen wezen belichamen en onthouden. Ik nodig mijn ziel, mijn gidsen en de Schepper uit om met mij samen te werken, om mij dezelfde kwaliteit in mijn eigen wezen te laten zien. Bedankt.

Sta jezelf toe om in je wezen te gaan en de aandacht van je derde oog in je wezen te brengen.

Herhaal de kwaliteit keer op keer in je geest en laat je aangetrokken voelen tot die kwaliteit in je eigen wezen.

Wanneer je deze kwaliteit ontdekt, of het nu vrede, liefde, waarheid, opwinding, genade is, wat het ook mag zijn, geef en genereer dan je liefde aan de kwaliteit in je wezen om de kwaliteit te koesteren, zodat de kwaliteit zo gevuld wordt met liefde.

Sta het toe om uit te breiden om je hele wezen en elke cel van je fysieke lichaam te vullen. Gun jezelf de tijd om met deze kwaliteit te zitten, om het te verkennen, om het te delen met de mensen om je heen. Laat jezelf genereus zijn met deze kwaliteit. Laat jezelf deze kwaliteit creëren in jouw realiteit en binnen de realiteit van anderen of binnen je omgeving. Omdat je vrijgevig bent met deze kwaliteit, zul je dus meer van deze kwaliteit belichamen en onthouden, het kan wijsheid of kennis hebben om met je te delen. Het kan activeringen of genezingen in je wezen creëren. Dit kun je de hele dag door bereiken. Sta echter toe dat elke integratie en activering van een heilige kwaliteit van de Schepper in je wezen een heilige en gedenkwaardige gelegenheid is. Als je talloze Schepperskwaliteiten activeert, ontvang je misschien niet de volledige herinnering, belichaming en voordelen die voor jou beschikbaar zijn.

Ik wil voorbeelden geven van het herkennen van de kwaliteiten van de Schepper in anderen en je omgeving. Je zou een boom kunnen zien, misschien is hij diep geworteld in de aarde. Het voelt sterk, geaard en majestueus. Je zou hetzelfde kunnen activeren in je eigen wezen, de kwaliteit die je in de boom herkent. Misschien zie je een kat die loopt en herken je de genade in de kat en wens je dezelfde genade in je eigen wezen. Misschien zie je een kind met grote vitaliteit en energie en wens je hetzelfde in je realiteit. Misschien herken je een kleur die tot je spreekt van rust en zachtheid.

De Schepper is overal en in alles heb je de mogelijkheid om de Schepper te herkennen, om je eenheid met de Schepper te herkennen en om Schepperskwaliteiten in je eigen wezen te activeren en te onthouden die je vervulling ondersteunen en je echt ondersteunen in je ascensieproces.

Dank u voor uw aanwezigheid en voor uw aandacht. Mijn liefde is altijd bij je.

Ik ben Sanat Kumara

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: wakkeremensen.org