dinsdag 11 juli 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 10 juli 2023 – The Crystal Amplification – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 10 juli 2023 – The Crystal Amplification – Door Dr. Schavi M. Ali

Kwartskristallen bestaan ​​uit silicium, met name siliciumdioxide (SiO2), en zijn het op een na meest voorkomende mineraal op aarde na veldspaat (zoals "Maansteen").Ze zijn diep ingebed in de aarde en in grotten.
Kwartskristallen versterken energie, zijn programmeerbaar, kunnen heilige voorwerpen schoon houden, en dus kan alles wat wordt gedacht, gevoeld, gesproken of gedaan een resonantie creëren die de trillingsfrequenties van de geest, emoties, woorden of acties meer uitgesproken of versterkt maakt .
Ze worden al eeuwenlang gebruikt in gebedsmala's en dhikr-kralen - en niet alleen omdat ze mooi zijn om naar te kijken tijdens het gebed.
Alles in de schepping heeft "energie" - een soort "bewustzijn" - een "levenskracht".
Kwartskristallen hebben een enorm vermogen om de energie om hen heen te laten escaleren.
Dit is de reden waarom ik in een recent artikel, waarin ik een experiment besprak van wetenschappers in Mexico die een giftig meer konden reinigen, zo succesvol waren nadat ze over het meer hadden gebeden. Ze hadden er ook vergeestelijkte kristallen in gegooid.
Kristallen hebben miljarden jaren van zowel chaos als vrede op planeet Aarde "ervaren" en hebben de ervaringen geregistreerd zoals cellulaire records doen met de mitochondria van DNA in het menselijke fysieke voertuig.
Net als de mensheid worden deze kristallen nu versterkt met BRON LICHT en worden ze steeds krachtiger.
Ze "dragen" diepgaande niveaus van informatie omdat ze gestaag zijn gecodeerd met bio-fotonische energie.
Degenen die heel helder zijn en een regenboog hebben, zijn bijzonder krachtig omdat ze oud zonlicht hebben "opgenomen" zoals het lang geleden op de watermoleculen van de planeet scheen.Samen met de magnetietdeeltjes in de aarde worden kwartskristallen in beroering gebracht en omhoog gebracht terwijl zonnevlammen en coronale massa-ejecties - naar buiten geduwd door zonnewinden - ze beïnvloeden.
Met andere woorden, hun "bewustzijn", hun "energie", hun "levenskracht" wordt verhoogd.
Dit is nog een andere reden waarom de mensheid heeft wat het vaakst wordt aangeduid als "Ascensiesymptomen", ook wel bekend als "Lichtactiveringservaringen".
We hebben magnetietdeeltjes (de meeste in de hersenen), en we worden ook letterlijk geactiveerd door de kwartskristallen.
Wanneer ze worden vastgehouden tijdens gebed en meditatie, ontvangen ze de trillingsfrequentie van de etherische verbinding die tijdens dergelijke rituelen tot stand komt en blijven ze 'geprogrammeerd' zolang ze daarna geen disharmonische energie tegenkomen.
De kosmos noch onze planeet Aarde is ooit "stil".
Er vinden altijd dynamische gebeurtenissen plaats in de kosmos die onze planeet beïnvloeden, van het verschuiven van andere planeten naar verschillende sterrenbeelden tot stijgende kometen tot schokgolven van helio-sferische stroomplaten en meer.
Er zullen deze week nog meer sterke kosmische gebeurtenissen plaatsvinden naarmate onze maan zijn nieuwheid nadert, Pluto terugkeert naar zijn 29e graad en planeten van plaats veranderen.
De magnetosfeer bouwt ook aan alle kanten deeltjesplasma op.
Zelfverzorging is te allen tijde erg belangrijk, en dit is weer een speciale week om dat te doen.