woensdag 12 juli 2023

Eén Agenda, Eén Liefde: De Missie van de Lichtkrachten om de Mensheid te Transformeren ~ 12 juli 2023 ~ Aurora Ray


Eén Agenda, Eén Liefde: De Missie van de Lichtkrachten om de Mensheid te Transformeren

Door: Aurora Ray – 9 juli 2023

De wereld gaat door een transformerende fase, een fase waarin de mensheid wordt opgeroepen haar bewustzijn te verhogen en een nieuwe manier van zijn te omarmen.

In het centrum van deze transformationele energie zijn de lichtkrachten, een hoger bewustzijn dat streeft naar het transformeren van de mensheid met liefde en compassie.

De lichtkrachten zijn hier om ons te helpen herinneren wie we werkelijk zijn en ons te leiden naar een meer vervullend en bewust bestaan.

In dit bericht willen we onderzoek doen naar de missie van de lichtkrachten om de mensheid te transformeren, haar boodschap van liefde en transformatie en hoe we ons kunnen voegen bij dit hogere bewustzijn om een betere wereld te creëren voor onszelf en toekomstige generaties.

Laten we wat dieper ingaan op de transformerende energie van de lichtkrachten en ontdekken wat het betekent voor de toekomst van de mensheid.

De Lichtkrachten: Wie zijn ze en wat willen ze?

De lichtkrachten zijn een hoger bewustzijn dat hier is om de mensheid te helpen haar collectieve bewustzijn omhoog te brengen en de wereld te veranderen. Ze wordt vaak genoemd een goddelijke macht, een hogere macht of gewoon de energie van het universum. Hoewel de lichtkrachten moeilijk te definiëren zijn, wordt ze vaak in verband gebracht met positieve en transformerende energie.

De missie van de lichtkrachten is helder: het transformeren van de mensheid met liefde, compassie en inzicht. Ze is een macht die ernaar streeft ons eraan te herinneren dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat onze handelingen een rimpeleffect hebben op de wereld om ons heen.

De lichtkrachten willen dat we ons bewust worden van onze ware aard en onze innerlijke macht omarmen.

De lichtkrachten zijn in de hele menselijke geschiedenis aanwezig geweest en veel spirituele en religieuze tradities onderkennen haar bestaan. Ze wordt vaak geassocieerd met het concept van God en haar boodschap van liefde en transformatie is te vinden in veel leringen en heilige geschriften.

De lichtkrachten zijn echter niet gebonden aan enige religie of geloofssysteem en haar transformerende energie is beschikbaar voor iedereen die haar zoekt.

De transformationele energie van liefde.

Liefde is de sterkste kracht in het universum. Ze heeft de macht om verandering te brengen in zelfs de moeilijkste situaties en mensen. Liefde is niet iets dat gecontroleerd of gemanipuleerd kan worden; ze is een macht die door ons heen stroomt en ons verbindt met het goddelijke.

Wanneer we deze transformerende energie van liefde aanboren, kunnen we een wereld creëren die vol blijheid, bliss en vrede is.

De lichtkrachten zijn hier om ons te herinneren aan de kracht van liefde en ons te leiden naar een liefdevollere en compassievollere manier van zijn. Liefde is niet slechts een emotie of een gevoel; ze is een frequentie die gebruikt en gericht kan worden op positieve verandering. Wanneer we ervoor kiezen om te leven vanuit liefde, kunnen we de wereld om ons heen veranderen.

Om gebruik te kunnen maken van deze transformationele energie van liefde moeten we eerst leren om van onszelf te houden. We moeten onze gebreken en onvolmaaktheden accepteren en onszelf zien als volmaakt, gewoon zoals we zijn. Als we van onszelf houden, zijn we in staat om dieper en oprechter van anderen te houden.

Liefde is niet alleen geven; het is ook ontvangen. Als we onszelf toestaan liefde te ontvangen, stellen we ons open voor de transformerende energie van het universum. Liefde is niet iets dat gemeten of gekwantificeerd kan worden; het is een kracht die door ons heen stroomt en ons verbindt met het goddelijke.

Het pad naar Transformatie: Wat wij kunnen doen

De lichtkrachten zijn hier om ons te leiden naar een liefdevoller en zelfbewust geworden wezen. Maar wat kunnen wij als individu doen om deze transformatie te bevorderen?

De eerste stap is bewust worden van onze gedachten, emoties en handelingen. We moeten in gedachten houden welke energie we de wereld insturen en een bewuste poging doen om voor liefde en positiviteit te kiezen in plaats van angst en negativiteit.

Vervolgens moeten we een dagelijkse spirituele oefening uitvoeren die ons verbindt met het goddelijke en de transformationele energie van liefde gebruiken. Dit zou kunnen zijn via meditatie, gebed, yoga of een andere beoefening die ons ligt.

We moeten ook de verantwoording nemen voor onze eigen genezing en groei. Dit betekent onze angsten en schaduwen onder ogen zien en het innerlijke werk doen dat nodig is om te helen en te transformeren. Alleen daardoor kunnen we de transformationele kracht van liefde eigen maken en een baken van licht zijn voor anderen.

Een ander belangrijk aspect van het pad naar transformatie is gemeenschap. We moeten ons omringen met gelijkgestemde mensen die zich ook inzetten voor leven vanuit liefde en compassie.

En tot slot moeten we actie ondernemen in onze gemeenschappen en in de wereld als geheel. Dit zou kunnen betekenen je uitspreken tegen of het te berde brengen van onrechtvaardigheid. We moeten onze stem en onze handelingen gebruiken om positieve verandering in de wereld te brengen.

Het pad naar transformatie is eenvoudig en essentieel. We kunnen de transformerende kracht van liefde accepteren en ervoor zorgen dat de wereld ondergedompeld wordt in de melodie van vreugde en bliss door ons bewust te worden van onze gedachten, een spirituele oefening te ontwikkelen en het innerlijke werk te verrichten.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org