woensdag 12 juli 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 11 juli 2023 – Krachtige inkomende energie aan de horizon – Door Dr. Schavi M. Ali

Kosmische Frequentie Nieuws 11 juli 2023 – Krachtige inkomende energie aan de horizon – Door Dr. Schavi M. Ali

In de afgelopen uren zijn er twee "M-Klasse" zonnevlammen geweest en een "C.5-Klasse" zonnevlam die bijna in het "M-Klasse" bereik valt. Onze Zon herbergt energie voor verdere sterke fakkels.
Twee coronale massa-ejecties (CME's) zijn op weg naar onze planeet en zullen op donderdag 13 juli arriveren. Ze zullen schokgolven naar de binnen- en buitengebieden van onze planeet brengen. Zoals we echter weten, heeft kosmische energie een eigen "bewustzijn", en ongeacht de menselijke technologische apparaten die ons een goed algemeen idee geven van komende en huidige kosmische gebeurtenissen, kan activiteit boven en rond de planeet Aarde op elk moment plaatsvinden.

Vanaf nu ontvangt onze magnetosfeer voornamelijk plasmadeeltjes van buiten ons zonnestelsel die aankomen in de andere kant van onze planeet.Dit zijn fluxen (consequent en dus constant gebeuren) deeltjes van positief geladen protonen. Natuurlijk zendt onze zon in ons specifieke zonnestelsel ook negatief geladen elektronen, nulladende neutronen en positieve protonen, en meer uit, ook al worden de neutronen beoordeeld als zijnde "Ondergemiddeld" in intensiteit.
Er vinden grote overstromingen plaats in New York en in omliggende staten van de VS, en er is gevaarlijke intense hitte in verschillende zuidelijke staten met bereiken in de vroege 100s (107, 111, 115, enz.). Vooral de staat Texas wordt gebombardeerd.
Zelfs staten in het middenwesten hebben de afgelopen dagen te maken gehad met verhoogde hitteniveaus en de waarschuwingen voor de luchtkwaliteit waren in het middellange bereik.
Een tropische storm die "Don" wordt genoemd, is aan het opbouwen, en zoals dit soort stormen vaak doen, kan het een regelrechte orkaan worden.
Ook in India vinden enorme overstromingen plaats.
Andere plaatsen op onze planeet hebben ook weersomstandigheden, zoals vulkanen die dreigen te ontploffen.
Terwijl Pluto zich gretig voorbereidt om op maandag 17 juli een back-up te maken naar zijn kritieke 29e graad in Steenbok (dezelfde dag als de Nieuwe Maan in Kreeft om 14:32 uur [EDT]), waar hij een vierkant zal vormen met de Ram/Weegschaal knoopas die de volgende dag begint - dinsdag 18 juli - kunnen kosmische gebeurtenissen sterk toenemen in kracht.
Dit is de reden waarom deze huidige week wordt beschouwd als een week van voorbereiding, zodat we klaar zullen zijn om de DNA-upgrade aan te pakken die dergelijke gebeurtenissen op spiritueel niveau met zich meebrengen.
"Opgewaardeerd" worden houdt in dat je wordt gereinigd van cellulair geheugenafval uit het verleden of de huidige tijdlijn en houdt ook in dat je in staat wordt gesteld om HOGERE KENNIS te ontvangen naarmate we gemakkelijker verbinding maken met het HOGERE ZELF - de ZIEL - het GODDELIJKE.
Niet iedereen begrijpt wat er werkelijk gebeurt in dit "Nu" - deze "Shift of the Ages" (in feite begrijpen de meeste mensen dat niet).
Degenen die dat wel doen, kunnen echter niet ophouden met hun toewijding om af te stemmen op de hogere frequenties die ons worden aangeboden.