zaterdag 15 juli 2023

Energie Update ~ Alicia


Beste familie, dit is de meest recente foto van de zon. Het heeft weinig actieve regio's, maar de algemene stralingsindex is meer dan 200, plus het heeft al enige tijd geen Coronalegaten meer gehad waar interne druk vrijkomt. De structuur van de zon is als die van een ui, in lagen en op elke laag vinden verschillende magnetische uitwisselingen plaats als gevolg van de kernfusie van waterstofatomen.

Als ik je dit allemaal uitleg, komt dat omdat er iets in de zon gebeurt dat niet zichtbaar is voor instrumenten, maar we kunnen ook in ons voelen door kwantum (sub-atomisch) verwevenheid. Voor degenen die niet bekend zijn met de theorie van kwantumverstrengeling, wordt het hierop samengevat: twee deeltjes (oorspronkelijk refererend naar deeltjes van energie, niet materie maar reeds gecontroleerd ook met materie) die ooit verenigd waren in dezelfde consistente energiebron blijven verenigd zonder materie de ruimte afstand tussen hen.

En meer nog, ruimte bestaat (de illusie van gescheiden worden door schijnbaar lege ruimte) als gevolg van die kwantumverstrengeling. De afstand tussen de zon en Syrië en tussen alle sterren die er zijn is slechts een illusie omdat ze kwantum verweven zijn tussen hen, wat er met elkaar gebeurt, raakt een ander, en dit is geen geloof van mij, het is een waarneembaar feit vanuit het wetenschappelijk perspectief dat het uiteindelijk altijd (ook al duurt het een paar jaar) checken wat ons Bewustzijn al weet.

De theorie van kwantumverstrengeling is slechts een voorbeeld van iets wat de wetenschap lang later bewijst. Einstein intuïtief (omdat zijn Bewustzijn al wist) het principe van kwantumverstrengeling en paste zijn intelligentie en intuïtie toe om het te testen met zichtbare Nu is de Wetenschap onderweg om met zichtbare en meetbare feiten het effect van zonneactiviteit op ons fysieke lichaam (en op ons Bewustzijn) te bewijzen, tot nu toe wordt dat nieuwe wetenschappelijke studieveld Heliobiologie genoemd.

Als gevolg van kwantumverstrengeling krijgt ons Bewustzijn informatie (in de vorm van trillingsfrequentie), intuïtie creëert een hypothese (een of honderden mogelijkheden) die vervolgens het toepassen van intelligentie wordt gecontroleerd in "realiteit". Stel je voor dat Einstein wakker wordt uit een levendige droom waarin hij iets zag dat geen logische verklaring had maar wist dat het waar was totdat hij een manier vond om het te bewijzen? Nou dus zijn we nu met de effecten op ons fysieke lichaam van zonneactiviteit en de uitbreiding van ons Bewustzijn want ook neurobiologie draagt zijn steentje bij. De basis van wetenschappelijke kennis is eigenlijk van esoterische oorsprong al is dat op het eerste gezicht niet zo evident.

In relatie tot het fysieke lichaam voel je je misschien sinds gisteren onverklaarbaar vreemd, alsof er iets in je schudde op fysiek niveau, niet-subjectief, hoewel je misschien het gevoel hebt dat "iets gaat gebeuren" en een knoop in de maag omdat wanneer er iets gebeurt aan de binnenkant van de Zon het eerst opgemerkt wordt in de solarplexus.

We zijn ook onder actieve geomagnetische omstandigheden Kp4 (die zou kunnen stijgen tot Kp5) en het effect van een zogenaamde M Klasse.

De som van dit alles zou zich kunnen manifesteren in het fysieke lichaam met deze symptomen:
- Overmatig vermoeidheid / dwalen
- Lege maag, indigestie, bittere smaak
- Spanning in het bovenlichaam (tandpijn)
- Hartkloppingen, versnelling van de pols, lichte stijging van de bloeddruk, ongemak of spanning in de borstkas
- Armen en benen gevoelloos (moeilijke doorstroming)
- Koude voeten en handen
- Pijn of druk in de borsten en oren
- Moeilijk om het zicht te richten, maar het voelt alsof we iets proberen te focussen dat buiten ons eerste gezichtsveld ligt
- Het gevoel dat ons lichaam zwaartekracht kwijt is of dat het lichter is (ongeacht lichaams massa, gewicht)
- Koude of interne warmte in verschillende delen van het lichaam
- Duizeligheid of zich ontheemd voelen (alsof ze in de realiteit niet aanwezig waren)
- Levendige of heldere dromen, epifanies en informatie-download
- Golven van onvoorwaardelijke liefde, overgevoeligheid en een gevoel van sereniteit of innerlijke vrede ondanks alles
- Weinig tolerantie voor lange of oppervlakkige gesprekken (het kan zijn dat jouw stem of die van anderen zich aan hen irriteert), onverschilligheid en gebrek aan reactie op alles wat er aan de buitenkant
- De zintuigen scherpstellen om subtiele frequenties waar te nemen
- Druk (pijn) en meerdere sensaties in het hoofd
- Af en toe bloedingen in tandvlees, neus en ogen(adertjes) (klein en kortstondig)

Als de intensiteit van de Geomagnetische storm de komende uren toeneemt, zou je ongemak kunnen voelen in de gewrichten en botten, maar het zal slechts kortdurend zijn en van lage intensiteit. Als je je erg ongemakkelijk voelt blijf in contact met water, eet licht (tenzij je lichaam je anders vertelt), vind een manier om te ontspannen, beweeg je lichaam en doe ademhalingsoefeningen. Wees geduldig en richt je op het innerlijke en uitbreidingsproces, symptomen zullen voorbijgaan als je je geest niet de controle laat nemen.
~Alicia~