dinsdag 11 juli 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 11-7 & VOORUITZICHT ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 11-7 & VOORUITZICHT: HOGE ZONNEVLAM ALERT, hoge M-klasse (bijna X) zonnevlam in de avond, gaten corona aarde gericht en hoge Schumannresonantie en verhoogde protonen hielden langer aan maandagavond en in de nacht.

HOGE M-KLASSE ZONNEVLAM
Sinds vanmiddag 16:00 uur is een nieuwe zonnevlek plotseling M-klasse zonnevlammen aan het produceren vanaf de rand van de Zon. Met om 20:00 uur eem M-6.83. Dat is bijna X-klasse. GROTE ZONNEVLAM ALERT met 40% kans M-klasse en 10% X-klasse zonnevlammen.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

GAT CORONA AARDE GERICHT
Gaten corona Zon deels aarde gericht (hoge fluittonen in oren en hoofd)

Over de processen in jezelf en in de wereld: https://inzichten.com/bevrijden-van-het-ware-menselijke.../

HOGE SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT
Er was een hoge Schumannresonantie activiteit tussen vanaf 18:00 uur met een hoge intensiteit van ong. 45 amplitude rond 19:00 uur.
(Symptomen HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral voelbaar als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met de M-klasse zonnevlam en elektronenstorm. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lage frequenties in ons geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Kom lekker tot jezelf en tot rust in het extra meditatie webinar met het Eenheidsbewustzijnveld van donderdag 13 juli 19:45 uur:

ELEKTRONENSTORM
De elektronen waren het grootste deel van de dag niet in elektronenstorm. Vanaf ongeveer 18:00 raakt het niveau van stormlevel opnieuw. De komende dagen is de verwachting dat er milde elektronenstorm zal zijn. (Zie grafiek +2 uur voor NL tijd.) (symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom)

Lekker bijkomen en integreren wat er is losgetrild, het nieuwe energielichaam van binnenuit opbouwen en tot rust komen in het meditatie webinar met het Eenheidsbewustzijn van donderdag 13 juli https://inzichten.com/.../special-voor.../

VERHOOGDE PROTONEN DUURDE LANGER
De milde verhoging van de protonen vanaf maandag 8:00 uur is later in de avond nog meer gestegen. Vanaf 8:00 uur dinsdag 11-7 was de milde verhoging weer voorbij. Deze verstoring geeft wat heftigere/grovere stroom van deeltjes door je heen en voelt bij storm heel heftig aan. Nu was die mild, maar kan flink vermoeiend zijn.
Voor meer informatie kijk in het artikel op de website van maandag 10-7: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-maandag.../
(De symptomen van verhoogde protonen lijken op die van zonnestorm: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Heb het goed...
© Manuela van https://inzichten.com