vrijdag 14 juli 2023

De energie van dit moment (Avond) Martha Krul




















De energie van dit moment

De zonnevlammen hebben zich weer laten voelen.
Zoals voorspeld raakte een CME het magnetische veld van de aarde op 14 juli (~1615 UT). De relatief zwakke impact.

Om ongeveer 11.00 uur in West-Europa, waar de viering van de Bastille-dag in Frankrijk aan de gang was, meldden satellieten in een baan om de aarde een zonnevlam van klasse X5.7. Binnen het uur bereikten energetische deeltjes versneld door de fakkel onze planeet.

Protonen en elektronen raakten de atmosfeer en creëerden een cascade van straling die helemaal tot aan de grond reikte - een zeldzame ' GLE. https://spaceweather.com/

Zonnevlek AR3372 vormt een voortdurende bedreiging voor sterke zonnevlammen van klasse M. Ook verschijnt er een nieuwe zonnevlekkengroep op de omcirkelde locatie.

---->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnewindsnelheid: 434,4 km/sec - die begint weer op snelheid te komen.

--->De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Instroom fotonen energie !!!!!!!!!!! :
dichtheid: 20,86 protonen/cm 3

----> Fotonen energie:
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. Ook je ogen hebben het lastig met deze energie.

------
Omstreeks 1970 werd wetenschappelijk aangetoond dat licht dat via onze ogen binnenkomt zowel visuele als non-visuele functies heeft. Onze ogen zetten lichtgolven om in elektrische impulsen. Impulsen die enerzijds via de zenuwen naar de visuele cortex worden geleid om beelden te construeren en anderzijds naar de hypothalamus, het belangrijkste regulatiecentrum in onze hersenen, om vitale lichaamsfuncties te stimuleren.

De hypothalamus reguleert in samenwerking met de hypofyse en epifyse via het zenuwstelsel en hormoonstelsel alle leven voorwaardelijke lichaamsfuncties. Deze homeostatische processen worden door de hypothalamus gecontroleerd en gereguleerd: de ademhaling, de circulatie, de voedsel- en vochtopname, de spijsvertering,
de lichaamstemperatuur, het metabolisme, groei en voortplanting, plus het dag- en nachtritme met hiermee samenhangende biologische ritmen.

Planetaire K-index
Nu: Kp= 3.00 stil
24 uur max: Kp= 3.67 stil