zaterdag 15 juli 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 15-7 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 15-7 & VOORUITZICHT: HOGE ZONNEVLAM ALERT M-klasse zonnevlammen deels aarde gericht, zonnestorm en pittig hoge Schumannresonantie. En vooruitzichten op nog meer zonnestorm.

MEERDERE M-KLASSE ZONNEVLAMMEN
Er waren verschillende M-klasse zonnevlammen deels aarde gericht. De grootste waren M-2.93 rond 9:30 en rond 12:00 uur M-2.21, allemaal met een getriggerd CME, dus er is weer lading onderweg naar de aarde.
Er is nog een GROTE ZONNEVLAM ALERT met 50% kans M-klasse en 10% X-klasse zonnevlammen.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

GATEN CORONA AARDE GERICHT
Gaten corona Zon aarde gericht (hoge fluittonen in oren en hoofd)


HOGE SCHUMANNRESONANTIE 2x
Er was opnieuw 2x hoge Schumannresonantie activiteit tussen 20:00 en 1:00 rond 40 amplitude en rond 11:00 uur een super hoge met 85 amplitude. Die is nog bezig terwijl ik dit schrijf rond 14:00 uur.
(Symptomen HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral voelbaar als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met de M-klasse zonnevlammen en zonnestorm. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lage frequenties in ons geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Kom lekker tot jezelf en tot rust in het extra meditatie webinar met het nieuwe Maan webinar maandag 17 juli 19:45 uur: https://inzichten.com/.../actuele-online-activatie.../

PITTIGE ZONNESTORM
Vrijdag tussen 18:00 en 00:00 was er een pittige zonnestorm tot kp-6 en opnieuw loopt de zonnnewind op rond 12:00 uur naar ong. 500 km/sec. Dus er komt nog meer zonnestorm vanaf vanmiddag. De verwachtingen zijn mild, maar ik denk toch dat de kp-5 wel gehaald gaat worden. Er zijn ook plasma wolken onderweg van de CME's die vrijdag en zaterdag deels op de aarde zijn afgevuurd. Dus we houden nog wel even deze verhogingen

(Symptomen zonnestorm: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Heb het goed...
© Manuela van https://inzichten.com