zondag 16 juli 2023

ECETI Nieuws juli 2023 ~ 16 juli 2023 ~ James Gilliland


 

ECETI Nieuws juli 2023

Door: James Gilliland – 13 Juli 2023 #64

Er zijn zoveel onderwerpen te behandelen dat je er duizelig van wordt. Dingen manifesteren zich zo snel dat het moeilijk bij te houden is. De Zon vuurt in hoog tempo vlammen af, de Schumann Resonantie piekt en de instroom van bewustzijn en energie brengt megaveranderingen teweeg. Het planetaire bevrijdings-, ontwakings- en genezingsproces dat sommigen ascensie noemen, versnelt in een snel tempo. Sociale, economische en fysieke aardveranderingen zijn het gevolg. Dan zijn er ook nog de door de mens gemaakte weersmanipulaties die HAARP en chemtrails aan de mix toevoegen. 

Er zijn tijdelijke multidimensionale oorlogen, weeroorlogen en grote sociale onrust samen met andere kleinere oorlogen die de globale elite probeert te laten escaleren in hun ontvolkingsprogramma’s. WO3 is één van hun agenda’s. Terwijl we toekijken hoe de mondiale elite samen met hun politieke marionetten en gevangen instellingen aandringt op wereldheerschappij, zal het steeds duidelijker worden wie de witte hoeden draagt. De grijze hoeden moeten kiezen. Niemand kan tegenhouden wat komen gaat. 

Ik heb de tijd genomen om naar de hoorzittingen over de bewapening van de agentschappen en het tweeledige rechtssysteem te kijken. Ik heb gezien hoe ze de vragen ontweken, dubbel spraken terwijl ze wisten dat de ellende voorbij was. De meerderheid van de democraten zat zo ver met hun neus in Christopher Wrays dat ze het overduidelijke niet zagen. Zij zullen de eersten zijn om te jammeren als ze ter verantwoording worden geroepen. Natuurlijk willen ze het probleem niet aanpakken, het is in hun voordeel bewapend. 

Het enige waar zij om geven is macht en controle door hun trauma’s op anderen te projecteren, zonder persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen voor hun verdeelspelletjes. Ze steunen het tegenovergestelde van een democratie en toch zeggen ze dat de democratie in gevaar is, een openlijk vertoon van dubbelzinnigheid en hypocrisie. Tijdens de hoorzittingen hebben ze hun onwetendheid en karakter duidelijk aangetoond. Trouwens, we leven in een republiek, niet in een sociaal gestuurde maffia democratie. 

Waar het op neerkomt is dat de FBI zich bezighield met extreme censuur in samenwerking met de gewone en sociale media. Ze verborgen de laptops van Hunter en Weiner en beschermden Hilary, Hunter en Joe tegen een berg belastend bewijsmateriaal door te weigeren hen te onderzoeken of aan te klagen voor overduidelijke misdaden. Ze oefenden druk uit op de gewone en sociale media om alles te censureren wat kritisch was over de huidige regering en haar beleid. Wij waren daar de dupe van.

Dit had een grote invloed op de verkiezingen.  Ze hebben miljoenen uitgegeven om republikeinen en conservatieven, die de grondwet met voeten treden, op te sluiten en uit te schakelen. De arrestaties van 6 januari zijn daar een overduidelijk voorbeeld van. Tot op de dag van vandaag worden de gearresteerden hun grondwettelijke rechten ontzegd, waarbij de ambtseed van de huidige regering, die velen niet hebben ondertekend, niet notarieel bekrachtigd of niet geregistreerd, schaamteloos wordt genegeerd. 

Ze hebben ook ontlastend bewijsmateriaal achtergehouden dat hen zou vrijpleiten, zoals in de zaak Shaman.   Zij zullen in de nabije toekomst ter verantwoording worden geroepen. Denk aan het gezegde: “Wat je anderen aandoet, zal ook jou aangedaan worden. De Universele Wet en de versnelling en versterking van karma zullen hiervoor zorgen. Nergens te verbergen. Je kunt geen verstoppertje spelen met de Schepper. Velen worden verteerd door hun eigen schuld. Degenen met nog een ziel over.

The Sound of Freedom was een kassucces en versloeg de nieuwe Indiana Jones film. Grote bedrijven die de bioscopen bezitten, deden er alles aan om de release te verstoren: ze annuleerden kaartjes, lieten het licht aan terwijl de film werd vertoond, lieten alarmen afgaan, sloten de airconditioners af, allemaal een complete mislukking. Zoals ik al eerder waarschuwde, moeten degenen die betrokken zijn bij het maken van de film zich voorbereiden op tegenwerking, karaktermoord, roddels en geruchten. Geloof me, dat komt ervan als je authentiek bent en tegen het gecontroleerde verhaal ingaat.

Hollywood zegt dat er echt geen probleem is met kinder- en sekshandel en dat er ook geen Satanische/Luciferiaanse kinderoffers of rituelen plaatsvinden. Sommigen van hen bezitten eilanden die grenzen aan Epstein Island. Ook toppolitici hebben hun eilanden. Topambtenaren in het Amerikaanse systeem zeggen dat de cijfers voor kinder- en sekshandel veel lager zijn dankzij hun inspanningen, net zoals het aantal grensoverschrijdingen erg laag is, nog zo’n overduidelijke leugen. Degenen die bevestigen dat er geen probleem is, zijn hoogstwaarschijnlijk zelf bij het probleem betrokken. Enkele zeer grote namen zullen in de nabije toekomst boven water komen. Onderzoek wie de eigenaar is van Islands en wat daar gebeurt. Misschien staan er binnenkort wel een paar te koop.

Wat betreft het nieuwe monetaire systeem van QFS en Nesara/Gesara, als u het aan dertig verschillende mensen vraagt, krijgt u dertig verschillende antwoorden. Dit spel van de mol omleggen is al eeuwen aan de gang. Ik kan alleen maar zeggen: zet de F$%&#%$ schakelaar om. Het gerucht gaat dat alles op zijn plaats staat, Nesara/Gesara en het Quantum Financieel Systeem. Dit maakt een einde aan de Feds die nooit federaal zijn geweest. De USA Inc. valt en we gaan terug naar de constitutionele wet of gewoonterecht. Het einde van tirannie. Met het leger op zijn plaats zijn de dingen duidelijk heel dichtbij. Het leger is het enige antwoord, alle civiele rechtsmiddelen zijn uitgeput, de gerechtelijke instanties zijn gevangen genomen. 

Het zou verstandig zijn om u op alle niveaus voor te bereiden. Zorg voor een maand voedsel, toegang tot schoon water en wees niet afhankelijk van de geldautomaten, de stroomvoorziening van de banken en het internet. Het kan in sommige gebieden soepel verlopen en in andere drastisch. 

Ik wil positief eindigen. De dingen zullen gek worden tijdens de overgang. Het zal steeds lelijker en chaotischer worden, wat het genezingsproces is, en daarna zal het steeds beter worden. 

Er wacht ons een hele nieuwe wereld. Het is ons lot om ons te verenigen met de grotere familie van man/vrouw in het hele multiversum. Ze zijn hier nu in groten getale, let op de hemelen. 

Je zou ze een divisie van Gods Leger kunnen noemen. Ze hebben niet allemaal harpen en vleugels. Zij verwijderen de gevallenen. 

James Gilliland

www.eceti.org
www.bbsradio.com
Ecetistargate Radio Rumble, Viemo, Youtube

Vertaling: Reinier