vrijdag 14 juli 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 14-7 & VOORUITZICHT ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 14-7 & VOORUITZICHT: HOGE ZONNEVLAM ALERT M-klasse zonnevlam aarde gericht, zonnestorm en gisteren
hoge Schumannresonantie en verwachting vanavond en vannacht (of bijna) zonnestorm.

HOGE ZONNEVLAMMEN ALERT & ZONNEVLAMMEN
Om 11:30 uur was er een kleine M-klasse M-1.04 aarde gericht. Verder alleen C-klasse zonnevlammen.
Er is nog een GROTE ZONNEVLAM ALERT met 55% kans M-klasse en 20% X-klasse zonnevlammen.


(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

GEEN gaten corona Zon deels aarde gericht (hoge fluittonen in oren en hoofd).

Over de processen in jezelf en in de wereld: https://inzichten.com/waarheid-de-transformatiekracht.../

HOGE SCHUMANNRESONANTIE
Er was gisteren 2x hoge Schumannresonantie activiteit met de hoogste pieken 7:00 en 20:00 en 21:00 uur met rond 50 amplitude intensiteit.
(Symptomen HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral voelbaar als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met de M-klasse zonnevlam en elektronenstorm. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lage frequenties in ons geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Kom lekker tot jezelf en tot rust in het extra meditatie webinar met het nieuwe Maan webinar maandag 17 juli 19:45 uur: https://inzichten.com/.../actuele-online-activatie.../

ZONNESTORM
Tussen 7:00 en 8:30 was er bijna zonnestorm kp-4 en opnieuw zonnestorm kp-5 rond 18:00 uur. De zonnewind begon rond 17:30 op te lopen, dus waarschijnlijk hebben we vanavond en vannacht nog wel wat zonnestorm of bijna zonnestorm. De enorme veranderingen in het weer en (bijna) zonnestorm erbij geeft intense moeheid.
(Symptomen zonnestorm AAN DE ORDE VANAVOND OF VANNACHT in de nacht bij verhoogde protonen extra heftig: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Heb het goed...
© Manuela van https://inzichten.com