zaterdag 15 juli 2023

De Sterren Roepen Je: Laten we de Kosmos onderzoeken! ~ 15 juli 2023 ~ Aurora Ray

De Sterren Roepen Je: Laten we de Kosmos onderzoeken!

Door: Aurora Ray – 12 juli 2023

Communicatie heeft te maken met gevoelens. Heeft te maken met samen zijn, zelfs als je niet weet waar je naartoe gaat of wat je doet.

Communicatie heeft te maken met het delen van je hart en het iemand anders laten voelen. Communicatie is een staat van zijn waarin twee of meer mensen een ervaring delen die ze met elkaar hebben.

Zoiets gebeurt ook als je omhoog kijkt naar de sterren. Je kijkt naar een punt in de ruimte, maar je hebt het gevoel alsof je naar iets veel groters kijkt. En het is niet alleen een gevoel; het is een ervaring.

De sterren zijn een bron van licht en informatie voor miljoenen mensen over de hele wereld. Ze worden vaak gezien als prachtig, magisch, mysterieus en zelfs mystiek.

Naarmate we ouder worden raken we meer los van de natuur en onze verbinding met de wereld van de natuur neemt af.

De zon gaat onder en we gaan naar bed, maar als we omhoog kijken in de nachtelijke hemel, zien we duizenden sterren die zich uitstrekken in alle richtingen. We vergeten zo gemakkelijk hoe bijzonder deze hemellichamen zijn en wat ze betekenen voor ons als menselijke wezens.

Veel mensen kijken naar de sterren en vragen zich af waarom er zo veel bij elkaar staan op één plek; waarom ze zich niet verplaatsen. Waarom ze niet verdwijnen of uitsterven. Wat ze naar ons willen communiceren. Wat voor soort leven daar is.

Het antwoord ligt in ons eigen universum, waar miljarden melkwegstelsels zijn die miljarden sterren bevatten, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en verhalen. Het universum is enorm groot en bevat veel verschillende soorten melkwegstelsels met verschillende afmetingen, vormen en kleuren die vanaf de Aarde kunnen worden bekeken met telescopen of verrekijkers zoals degene van Celestron.

Communiceren met de sterren is iets heel natuurlijks. Je hoeft er niets speciaals voor te doen of rituelen te creëren. Werp er gewoon een snelle blik op en voel in stilte de sterren. En als je het kunt waarnemen is er een soort verbondenheid zowel als communicatie. Het ritme van je hart begint ermee samen te gaan. Je begint dezelfde kosmos gewaar te worden. Je begint dezelfde trilling te ervaren. Je begint ermee samen te smelten. Het is verbondenheid.

Ik weet dat er een verbinding is tussen mij en de sterren. Ik heb die verbinding eerder gevoeld en ik ben er zeker van dat het nu gebeurt en weer zal gebeuren.

Communiceren met de sterren en met sterrenwezens is geen nieuw idee. Mensen hebben dat al duizenden jaren gedaan en de laatste paar jaar beginnen steeds meer mensen te begrijpen dat het een echt verschijnsel is.

Het was een gewoonte bij veel oeroude zowel als enkele moderne culturen zoals de Indianenstammen in Amerika. Er waren zelfs gevallen waarbij mensen buiten onder de sterren zouden slapen om met ze te communiceren.

Het schijnt dat communicatie met de sterren of met hemelwezens iets is dat de meeste mensen tenminste één keer in hun leven hebben ervaren. Ze hebben heldere lichten aan de hemel gezien en hun aanwezigheid gevoeld; ze hebben stemmen gehoord die vanuit het niets leken te komen en zich afgevraagd of ze echt iets hoorden of dat hun mind een spelletje met ze speelde.

Communicatie met hemelwezens kan positief of negatief zijn, afhankelijk van de soort entiteit waarmee je contact probeert te maken en hoe open je staat voor hun boodschappen. Als je voldoende onbevooroordeeld bent, zal er geen probleem zijn om boodschappen van daar boven te ontvangen.

Alle menselijke wezens op onze planeet, inclusief ik zelf, jij en alle andere lezers, ondergaan een unieke ervaring. 67% van ons lichaam bestaat uit sterrenstof. We zijn letterlijk gevormd uit sterren en sterrenwezens. Dus kunnen we ook sterrenwezens genoemd worden. Onze behoefte om meer te weten over andere sterren en hun sterrenwezens is heel belangrijk voor onze toekomst in dit universum.

Oppervlakkig gezien lijken wij mensen heel verschillend te zijn dan andere wezens die de kosmos bevolken, met onze vleselijke lichamen en aardse behoeften. Maar ongeacht wie we zijn of waar we vandaan komen, we komen allemaal voort uit dezelfde energie, die ons bijeen bindt als menselijke wezens.

Als het waar is dat we uiteindelijk louter energie zijn die vibreert op een bepaalde frequentie en dat alle frequenties met elkaar kunnen communiceren omdat ze uiteindelijk deel uitmaken van hetzelfde, universele energieveld, zal het openstellen voor andere frequenties op wat voor manier ook, of het nu door meditatie of interstellair reizen is, ons helpen tot een beter begrip te komen van ons universum en onze kansen op overleving hier op Aarde vergroten.

We weten niet eens waar we moeten beginnen om alles wat buitenaardsen ons geopenbaard hebben over de aard van ons wezen te ontdekken. We weten te weinig over sterren en sterrenwezens en onze onwetendheid zit vol bijgeloof, angst, agressie en vooroordeel.

Open je hart voor de schitterende sterren  aan de nachthemel. Ze zullen je begeleiden terwijl je slaapt. Ze zullen je je spirituele potentieel onthullen en je de weg naar huis naar de sterren tonen.

We moeten erop vertrouwen dat de waarheid daarbuiten is en wanneer we ons verbinden met hemelwezens, zullen we leren waarom het belangrijkste aspect van evolutie niet op het materiële vlak ligt en hoe het harmonieert met alle mysteries die we proberen op te lossen.

Als eindige wezens op een eindige planeet, kunnen we slechts zo veel leren, maar als eeuwige wezens met een oneindig potentieel, zouden we daar nooit mee op moeten houden!

En met dit in gedachten zouden we altijd moeten streven naar het verbeteren van onszelf en ons leven zodat wij gekwalificeerde kandidaten kunnen zijn voor het vernemen van de waarheid. Want volgens mij wordt alles gemakkelijker zodra je je kwalificeert als een waardig kandidaat voor evolutie!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org