vrijdag 14 juli 2023

Energie van dit moment ~ Martha Krul



Energie van dit moment

Gisterenavond nog een zonnevlam M. En dat zal zeker niet de laatste zijn. C en M vlammen wisselen elkaar af. Even rust en ja daar is de volgende. Dat licht is zo nodig voor onze processen (opschoning, loslaten van het oude zodat het nieuwe zijn plek kan innemen).
Je zit in de turbulentie van een flink wasprogramma. Ik las net op een site van ook een Schumann resonantie:
"Geest fluistert.... laat de pijn los " en dat is het ook.

--> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Ook de druk van de Schumann resonantie heeft zich laten voelen. Een druk van 50 Hz.
En het magnetisch veld (aarding, evenwicht) is heel onrustig.

--->De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Zonnewindsnelheid: 339,8 km/sec
Instroom fotonen energie (lager) :
dichtheid: 8,51 protonen/cm 3

Planetaire K-index
Nu: Kp= 3,67 stil
24 uur max: Kp= 3,67 stil