zondag 16 juli 2023

Update France | Morgen Nieuwe Maan = start 7-daagse InzichtReis | vakantie Frankrijk | Boekpresentatie/Bijeenkomst september? ~ 16 juli 2023


 

Update France | Morgen Nieuwe Maan = start 7-daagse InzichtReis | vakantie Frankrijk | Boekpresentatie/Bijeenkomst september?

16 juli 2023 / Door uitjebewust

Goede dag lief mens!

Hier eindelijk weer een berichtje van mijn zijde. Hier in Frankrijk is het ‘laveren’, meegaan met de stoming, die best heel hard gaat, waardoor ik het gevoel heb tijd te kort te komen. Dan is het elke keer terugschakelen en blijven afstemmen: wat eerst.

Voel jij soms de druk van ‘te veel op je bordje?’. Dat is dus niet gek, we zitten er met velen in op dit moment. Het belangrijkste is dat je jeZELF herprogrammeert en je niet gek laat maken. Alles komt echt af en ook op het juiste moment. Dat vraagt om veel vertrouwen.

Voor degenen, die mij supporten heb ik spontaan een ZomerInspiratie Kaart gevraagd en ook daar staat ‘vertrouwen’ in hoofdletters. Vertrouwen in jeZELF, in jouw kunnen, in jouw uniekheid en gaven, in jouw manifestatiekracht en dus ook vertrouwen dat alles op het juiste moment geschiedt. Zo kreeg ik ook super veel lieve reacties op deze kaart, die blijkbaar bij velen weer ‘op het juiste moment’ in de digitale brievenbus belandde.

ALLES heeft te maken met vertrouwen en dat is best lastig, want hoofdlief voert graag de druk op en probeert je ook te verleiden te gaan klagen/zeuren dat je ‘het niet red’, dat ‘je dit dat nog niet gedaan hebt’, dat ‘je dit dat nog moet’, dat ‘je tijd tekort komt’, enz. en dat dan niet 1x per dag, nee het is vaak een soort langspeelplaat, die lijkt te blijven hangen en steeds maar hetzelfde afspeelt.

De vraag aan jou is echter: wat heeft dit voor zin? Gaat daardoor sneller? Word je er rustig van? Blij misschien? Of levert het stress op, onrust, halfbakken ‘ik doe van alles een beetje’?

Lief mens, terugschakelen. Vraag jeZELF af of er iemand doodgaat of de wereld vergaat als je dit of dat niet af hebt? Vast niet, dus kun je dingen, die jouw hoofd groot maakt relativeren en terugbrengen naar ware grootte. Dat helpt echt en dan gestaag voort en doen wat WEL lukt.

En het belangrijkste: aan het einde van de dag voldaan (ook lastig) terugkijken op alles wat je gedaan hebt. Want beetje bij beetje kom je echt WEL vooruit. Misschien niet in het tempo dat jouw hoofd je probeert op te leggen, maar ja, naar jouw hoofd hoef je niet te luisteren toch? Naar jouw hart wel.

Maar goed, dit als extraatje, want het floepte zomaar uit mijn vingers.

Hier in Frankrijk is het blijkbaar tijd voor nieuwe ontwikkelingen. De eigenaren van dit huis hebben het te koop gezet. Ik ben aan het ontdekken of ik deze, best unieke plek met bijna 360 graden uitzicht rondom, de bergen, de zonsondergangen en het lieve dorpje aan de overkant op de heuvel, zou kunnen kopen. HOE? Dat weet ik niet. Ik moet eerst het JA IK WIL gevoel hebben, want dan kan ik er ook VOL voor gaan.

Dat er iets op stapel staat is zeker. Of verhuizen of dit kopen. Dus op zoektocht naar ook andere opties. Die boerderij met veel grond of een ecocamping misschien? Daar tel je op dit moment in Frankrijk zomaar een halve ton tot 1 miljoen voor neer. Tevens onderzoeken wat er voor dezelfde prijs als deze woning nog meer op de markt is. Ondertussen loop ik innerlijk mijn proces WAT WIL IK NOU ECHT? Het is mooi om te ervaren dat er een soort selectieproces parallel loopt en ik geef het maar gewoon te tijd om zich te kunnen ontvouwen.

Voor nu staat er ook nieuw leven op de planning: kittens en kuikens in aantocht! Dat vraagt extra liefde, zorg en kroeltijd voor de poes en de kip. Daarnaast ontspruit er zich eindelijk van alles in de groentetuinen. Vers eten van eigen land, dat is zo’n fijn vooruitzicht! Onder andere tomaten, paprika’s, komkommer, augurken, (soja)boontjes, courgettes, pompoenen, maïs, aubergines, meloenen, aardbeitjes, wat een rijkdom in aantocht!

 

Dat alles komt er natuurlijk niet zomaar. Je moet er wel wat voor doen. En dat geldt eigenlijk voor alles. Ook voor jou. Wat je ook wenst/graag wilt doen.

Hier geldt dat het vooral veel ‘weghalen’ is. Door de regelmatige regen – let op dat de media heeft geprobeerd de mensheid in angst voor droogte en hitte te zetten – groeit hier alles als een malle en dan heb ik het OOK over het gazon, de heggen en alle andere plekken waar je liever geen oerwoud ziet ontstaan. Dat betekent meer dan normaal rondrennen met grasmaaier, bosmaaier en heggenschaar.

In de groentetuinen is het vooral ‘overwoekering’ weghalen en paadjes gangbaar houden. Verder mag Moeder Aarde en alles wat in haar leeft haar werk doen. Door haar te voeden met eigen compost, houtsnippers en gemaaid gras, zie ik het leven in de grond toenemen. Wonderbaarlijk. Ook bovengronds, want de bloemen, die ik gezaaid heb voor alle bestuivende insecten, doen goed hun best en daarnaast laat ik expres groenten en kruiden doorschieten, zodat er gezonde nectar te halen valt.

 

Verder zijn er hier nu vakantiegasten, die via het netwerk van de eigenaren van de woning geboekt hebben en dat vraagt ook elke week het nodige. Van ‘laveren’ in energieën, want ieder brengt zijn/haar eigen energie mee, hulp aanbieden, schoonmaken, wassen, onderhouden (tuin rondom/zwembad), administratie, enz. Er zijn trouwens nog weken vrij in de zomer om te boeken en ook heb ik nog kamers beschikbaar. Zie hieronder.

HIHI, als ik het zo allemaal typ, dan moet je bijna super woman ZIJN om het allemaal te fixen. Gelukkig kan ik tappen uit vrije energie, waardoor ik in een mum van tijd van alles voor elkaar heb en dan daarna OOK weer tijd voor mij pak en het weer werkt ook ineens mee. Bewolking en rond de 25 graden. Dat is prima weer om je buiten in te spannen. Morgen kan het immers weer 35 graden zijn en dan doe ik lekker niets of dingen binnen. Wederom ‘laveren’ dus.

Dan de geitjes. Deze laten nog op zich wachten. Waarschijnlijk begin september ergens gaan dingen op zijn plek vallen. Ik kom naar Nederland de 1e week september en het voelt alsof dat eerst mag plaatsvinden voordat. Hooi is in ieder geval gereserveerd en stro is in huis. Daarnaast is er nu te veel tegelijk en kan ik niet voldoende aandacht besteden aan nog meer nieuw leven, waar anderen dan voor zorg moeten dragen als ik in NL ben.

Afijn, het leven is hier fijn, uitdagend en spiegelend. Dat is prachtig om te ervaren en om te leren om de flow te blijven volgen en niet mee te gaan, want de verleiding is er ook gewoon voor mij hoor, in dat geklaag, zeurderige van jan en alleman. Mijn buurtjes zijn namelijk niet zo bewust en zitten in de energetische frequentie van poeh, poeh wat een gedoe, waardoor ze dat juist voeden. En dan ben ik zo dankbaar voor alles wat ik weer mag leren en daar kan ik dan ook weer over delen. Te leuk!

Zo, genoeg voor nu en een vraag aan jou:

Heb jij jouw vakantie al geboekt?

Hoe tof zou het zijn als jij (alleen, met partner en/of kids) samen met andere mensen, die je nu nog niet kent, maar die net als jij met mij ‘connected’ ZIJN een mooie beleving mag ontvangen?

Het kan hier in Frankrijk! En het mooie is: er is nog plek in de zomervakantie…

Voor de woning/villa (2x pers.bed + 1 x stapelbed) met zwembad geldt dat deze nog beschikbaar is vanaf 19 augustus.

Prijs voor 1 week: € 665,00

Inclusief beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak. Exclusief: elektriciteit.

Verder heb ik nog kamers beschikbaar. Prijs per week: € 460,00

Maar als je mee komt helpen met wat zich dan voordoet (bijvoorbeeld de (groente)tuinen én de verwerking met wat daar geoogst wordt (inmaken), het oppimpen van een aantal meubeltjes, enz.), dan is jouw bijdrage € 345,00.

Eten doen we samen. Kosten hiervoor zijn te delen.

Prijs is inclusief beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak, water, elektriciteit.

Beschikbaarheid kamers:

Vanaf 15 juli zijn er nog voldoende mogelijkheden. Mail me als je deze kant op wilt komen.

Boekpresentatie

De 1e week van september kom ik dus naar Nederland en als er genoeg animo is, wil ik een bijeenkomst organiseren, waarbij ik tevens Boodschappen van Dieren 2 introduceer. Daarnaast zal er ruimte zijn om tal van vragen te beantwoorden, die er op dat moment leven bij jou en anderen.

Voordat ik vol enthousiasme aan de bak ga, wil ik graag van jou weten of je zou willen komen, waarbij ik wel een bijdrage zal vragen (locatie/versnapering). Wil je me dat laten weten?

En dan als laatste:

17 juli: Nieuwe Maan! = start nieuwe 7-daagse InzichtReis m.b.v. kaarten.

Doe je mee?

Aanmelden kan hier

Meer info vind je hier

Hoor graag van jou, als je ergens op wilt reageren.

Inspirerende en liefdevolle groet,
UIT JE BEWUST
Karen Bos