zondag 16 juli 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Het is vandaag een 7-7-7 dag. Dat zijn dagen van een uitzonderijke energie. Er is een zonnevlam actief en er is zich wat meer druk in de Schumann resonantie aan het opbouwen. Piek rond 20Hz.

Verder is de snelheid van de zonnewind afgenomen. Is ook de instroom van de fotonen energie heel sterk verlaagd en zijn de voorspellingen voor zonnestormen ook laag.
Toch zal er een krachtige energie te voelen zijn die o.a. is verbonden aan het portaal 7-7, maar ook al aan de Leeuwenpoort van 8-8.

Vanavond doen wij weer onze gelijktijdige meditatie. Tijd (Nederland) 20.20 - 20.35 uur.
Ook zullen wij dan onze kaarsjes branden ter ondersteuning van alle processen.

--->De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.