zaterdag 15 juli 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 14 juli 2023 Het kan weer gebeuren! – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 14 juli 2023
Het kan weer gebeuren! – Door Dr. Schavi M. Ali

Op 14 juli 2000 ("Bastille-dag") ontketende onze zon meer kracht dan in de voorgaande twintig jaar! Er was een "X5.7-klasse" zonnevlam en een extreem sterke coronale massa-ejectie (CME), en er werden dynamische schokgolven naar planeet Aarde gestuurd.
De "KP-index" die verstoringen of activeringen op onze planeet registreert, kreeg een beoordeling van "9", wat hoger is dan de beoordeling van "ernstig" (de cijfers van de "KP-index" gaan alleen naar "8").
"M-Klasse" fakkels waren van tevoren aan het bouwen en CME's waren actief.
Kleurrijke aurora's, die tekenen van straling zijn, waren enorm en werden over de hele wereld gezien.
Er waren ook technologische black-outs in zowel grote zakelijke, industriële, wetenschappelijke instituten als in huishoudelijke apparaten.
Een soortgelijk scenario doet zich nu voor.
Onze planeet heeft veel "C-Klasse" fakkels op het hoogste niveau ervaren (zoals "C.9"), veel "M-Klasse" fakkels, en is de afgelopen tijd in beroering gebracht door verschillende "X-Klasse" fakkels maanden en weken.
De magnetosfeer is altijd omgeven door deeltjesplasma - waarvan een groot deel van buiten ons zonnestelsel naar de andere kant van de aarde komt - en hetzelfde gebeurt vandaag, vrijdag 14 juli.
Er was gisteren laat een "M.2-Klasse" zonnevlam en een "M.1-Klasse" is vanmorgen vroeg ontploft.
De magnetosfeer is sinds gisteren weer omringd door dicht opeengepakt deeltjesplasma dat zich gestaag nog meer opbouwt.
De trillingsfrequentie en -amplitude ("Schumann-resonantie") van de aarde is hoog, en apparatuur die ons zijn beoordeling geeft, heeft black-out-omstandigheden ervaren - een zeker teken van krachtige kosmische gebeurtenissen die onze planeet beïnvloeden.
Dit is het weekend waarin krachtigere bio-fotonen ("Levenslicht") ons rijk binnenkomen en dit kan ONTVANGST VAN BIO-FOTONEN UIT DE BRON worden genoemd.
Maandag 17 juli hebben we de Nieuwe Maan in Tropische Kreeft en Pluto gaat terug naar zijn 29e graad.
Dinsdag 18 juli is de verschuiving van de Knoopas naar Ram/Weegschaal.
Dit weekend is dus "generale repetitie" voor de eerste "tour" van de lange kosmische "productie" van volgende week.
Gebruik dit weekend verstandig om te bestuderen wat er in je leven gebeurde de laatste keer dat de Nodale As Ram/Weegschaal was van december 2004 tot juni 2006.
Je zult vergelijkbare ervaringen hebben, vooral als je in die periode geen chaos en verwarring hebt opgehelderd en het jarenlang hebt laten voortduren met een niet-chalante houding.
Als je in die jaren echter geleidelijk op verschillende manieren bent geëvolueerd, zul je nog verder vooruitgaan - zelfs als er onderweg een paar problemen zijn.
Grotere kosmische energieën zullen naar verwachting later vandaag en gedurende dit weekend plaatsvinden.
Blijf jezelf koesteren.