woensdag 12 juli 2023

Verankering Lichtnetwerk Rondom De Aarde ~ 12 juli 2023 ~ Wendy Ebus


 

Verankering Lichtnetwerk Rondom De Aarde

Gechanneld door: Wendy Ebus – 11 Juli 2023

“Het lijkt alsof we zelfs een pas op de plaats moeten maken, alsof we een beetje met de energie overal en nergens zijn.

Wat is er aan de hand?”

Ik ben Meester Kuthumi; zeg mijn naam.

Ja, er wordt een nieuwe manier van afstemmen ontvouwd aan de mensheid. Jullie vibratie stijgt en daardoor reiken jullie meer en meer uit naar voorheen onbekende partijen. Dus zij en wij reageren op jullie oproep.

Er wordt een hele nieuwe energiematrix neergezet; dat klopt.
En ja, er zijn degenen die wisten dat dit eraan zat te komen en zij helpen en assisteren bij het verankeren van deze nieuwe communicatiestructuur binnen de vibratie van jullie planeet.

Onderschat de kracht van jullie planeet niet. Zij is zich hier terdege bewust van en verwelkomt deze nieuwe methode van afstemming en communicatie.

Dierbaren, er komt een nieuw licht naar jullie planeet en jullie zijn bezig dit licht, deze gecodeerde informatie, af te stemmen, te aarden en te integreren.
Met andere woorden, er komt als het ware meer van je ziel binnen.

Neem af en toe de tijd om uit te rusten en ja, sta je lichaam bij en help het. Het zal zeer zeker de laatste frequenties willen afwerpen die het belemmeren om te stijgen naar de hogere (of, bij gebrek aan een beter woord, andere) trilling.

Dit zal een snel en niet te stoppen proces zijn. Verwelkom het met liefde in je hart, want dat is wat het is, een grote veelheid aan verschillende en nieuwe trillingen van liefde die met je hart verbonden moeten worden.

We houden zielsveel van jullie en werken met jullie samen. Jullie zijn een deel van ons en we zijn zo ontzettend trots op jullie dat jullie in de frontlinie van deze grote gebeurtenis werken.

We houden van jullie.

Namaste.”

Meester Kuthumi

Kanaal: Wendy Ebus
https://differentperspective.nl