zondag 16 juli 2023

Het terugwinnen van onze soevereiniteit / Door Ramona Lappin ~ 16 juli 2023


 

Het terugwinnen van onze soevereiniteit

Door: Ramona Lappin – 15 Juli 2023

Jouw energie is jouw waarde, jouw valuta en je kunt het je niet langer veroorloven om het zomaar weg te geven, anders zal het jouw energie blijven uitputten, energie en heilige levenskracht. We moeten het eren als het heilige geschenk dat onze genezende energie bevat, en dat is hoe je het met respect en wederkerigheid moet behandelen en als je dat doet, zullen degenen die het niet waarderen, moeten afhaken.

Terwijl je wordt opgetild en je geliefd en gewaardeerd voelt, kun je een hogere trillingsfrequentiebandbreedte behouden, wat onze kosmische ascensie mogelijk maakt en de frequentie van de Aarde en de GEHELE schepping blijft verhogen!

We zijn niet langer slaven van anderen die hun spullen opruimen en er weinig of niets voor terugkrijgen, beter nog, laten we projecteren op en aanvallen op eventuele resterende trauma’s, wonden, dichtheid en miasmische belasting die worden geactiveerd, terwijl ze naar boven en naar buiten komen als onderdeel van de opruiming.

De gevers moeten nu eerst aan zichzelf geven om te voorkomen dat ze uitgeput en opgebrand raken, want wanneer we in onze hoogste Frequentie zijn, ondersteunt het het hele Collectief terwijl we de algehele Frequentie van het Collectief verhogen door onze eigen Belichaming.

WE MOETEN AL ONZE SOEVEREINITEIT, MACHT, WAARDE & WAARDE VOLLEDIG, OP EEN HEEL DIEPE EN GROTE MANIER, OPNIEUW OP EISEN!!

Dit zijn wij die ons herinneren wie we werkelijk zijn en al onze co-creatieve kracht opnieuw opeisen!

Terwijl we de ene stap blijven zetten, het ene moment na het andere, verschijnt het pad terwijl we het bewandelen. Volledig aanwezig in het Wonderlijke Nu moment van waaruit alles mogelijk wordt.

Ons geluk wordt nu onze eigen topprioriteit!! Al het andere komt hier vandaan!! We moeten onze energie nu super beschermen en behandelen als de gewaardeerde energie, heilige levenskracht en overvloed die het is. Degenen die te veel hebben gegeven, moeten zich terugtrekken, om nu ook echt te gaan ontvangen. We moeten onze heilige energie nu ook reserveren voor de diepgaande transformatie die plaatsvindt en voor wat er in het verschiet ligt!

Als mensen de immense waardering en waarde van onze liefde niet begrijpen, gaven, bekwaamheden en wijsheid die we ter tafel brengen niet begrijpen, dan zal dit ons veld leegmaken, dat nu tot een volledig einde moet worden gebracht om volledig tot stilstand te komen. verzegel en genees je eigen container/morfogenetisch veld/goddelijke blauwdruk. Dit is wat de resterende entiteiten en indringers kwijtraakt!

We moeten onze macht weer opeisen, want we eisen dat we worden gerespecteerd door degenen met wie we onze tijd en energie delen, en niet langer worden leeggezogen door energetische vampiers en parasitaire entiteiten.

JIJ DIE JE MACHT VOLLEDIG OPNIEUW OPEIST IS JIJ DIE JE BLAUWDRUK GENEEST & ACTIVEERT, IS JIJ IN WARE GODDELIJKE LIEFDE & VERENIGING MET JE WARE EEUWIGE AUTHENTIEKE ZELF & VERDRIJFT ALLE OVERBLIJVENDE INDRINGERS & LOST DE VALSE REALITEITEN VOORGOED OP!!!

Het maakt allemaal deel uit van het opnieuw claimen van je zelfliefde, waarde en daarmee je overvloed. We moeten de weegschaal van geven en nemen in het veld in evenwicht brengen.

Onze reeds geascendeerde Diamanten Avatar en geascendeerde Meester, Guardian Self, wordt krachtig ontstoken en geactiveerd binnen de Voorlopers, en daarmee wordt de Kosmische Kryst en de Nieuwe Aarde volledig herboren en gerealiseerd!!

Volledig God, Soeverein en VRIJ!!

Ramona Lappin

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org