donderdag 13 juli 2023

Kosmische Ontwaking: Reis naar de Wereld van Galactische Wezens! ~ 13 juli 2023 ~ Aurora Ray


Kosmische Ontwaking: Reis naar de Wereld van Galactische Wezens!

Door: Aurora Ray – 11 juli 2023

De Galactische Federatie heeft voorbereidingen getroffen om veel lichtwezens naar onze planeet te sturen. Dit is inderdaad groot nieuws!

Dit is een historisch moment want het markeert het begin van een grootse, positieve kettingreactie die diepgaande veranderingen in onze wereld tot gevolg zal hebben.

De galactische wezens bereiden zich voor om naar de Aarde te komen en hun aanwezigheid aan ons kenbaar te maken. Ze komen met wijsheid, liefde en transformationele gaven, en ze komen hier naartoe om ons te helpen op ons pad naar verlichting.

Naarmate meer mensen zich openstellen voor de aanwezigheid van deze wezens, zal de Aarde krachtige energie gaan uitstralen. Deze energie zal een positieve golf veroorzaken die zich over onze hele planeet verspreidt en iedereen die ermee in contact komt opheft en transformeert!

En dus, lieve mensen, moedig ik jullie aan om je open te stellen voor de aanwezigheid van deze lichtwezens. Verwelkom ze met een open hart en een open mind. Sta ze toe hun wijsheid en liefde met je te delen en laat hun licht je hart en ziel vullen.

Je zult een deel worden van deze grote gebeurtenis die zich zal ontvouwen op onze planeet en je zult bijdragen aan de verschuiving waarop we hebben gewacht!

Laten we met ze samenwerken om een wereld op te bouwden vol liefde, licht en compassie. Laat ons de verandering zijn die we zo graag willen zien in de wereld en laten we een wereld opbouwen die de fantastische wezens die we zijn, echt waard is!

De aankomst van deze lichtwezens zal een teken zijn dat onze planeet klaar is voor een nieuw niveau van bewustzijn. Het zal een teken zijn dat wij ons ontwikkelen en groeien op manieren die we ons nooit hebben kunnen voorstellen. Het zal een teken zijn dat we op het punt staan van een grote ontwaking en dat we op het punt staan een niveau van transformatie te ervaren dat nooit eerder is gezien.

Ik kan het belang niet genoeg benadrukken om in actie te komen en je te verenigen met dit nieuwe niveau van hoger bewustzijn dat ons wordt aangeboden bij de aankomst van deze lichtwezens. We leven in een tijd van grote transformatie en het is aan een ieder van ons om deze gelegenheid aan te grijpen en de verantwoording te nemen voor onze eigen groei en evolutie.

Om op één lijn te komen met dit nieuwe niveau van bewustzijn moeten we ons eerst bewust worden van onze gedachten en emoties. We moeten inzien dat onze gedachten en emoties een directe impact hebben op ons en de wereld om ons heen en dat het bewust worden ervan ons in staat stelt om alles te gaan veranderen.

We moeten ook leren de frequentie van liefde uit te zenden want alleen door liefde zullen we in staat zijn ons te verbinden met het hogere bewustzijn dat ons geboden wordt. Liefde is de sleutel tot het openen van de deur naar goddelijke frequentie en het is door liefde dat wij een wereld van vrede, harmonie en eenheid kunnen creëren.

Daarom vraag ik jullie in alle bescheidenheid om direct in actie te komen. Doe een bewuste poging om liefde en positiviteit in je gedachten en emoties te brengen. Stuur de frequentie van liefde uit en zie hoe die de wereld om je heen verandert.

Houd in gedachten, lieve mensen, dat we allemaal één zijn. We zijn allemaal met elkaar verbonden en het is alleen door onze gezamenlijke inspanningen dat we in staat zullen zijn een wereld vol liefde, licht en vreugde te creëren. Laten we daarom allemaal samenwerken om dit gemeenschappelijke doel te bereiken. Laten we dit nieuwe niveau van bewustzijn binnengaan en een wereld creëren die vol ware liefde en licht is.

We zullen de wereld door nieuwe ogen gaan zien als we ons openstellen voor de aanwezigheid van deze wezens en we zullen de onderlinge verbondenheid van alle dingen gaan zien. We zullen inzien dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat onze handelingen en gedachten een substantiële invloed hebben op de wereld om ons heen.

Als we onze weg vinden naar de wereld van galactische wezens, moeten we de onmetelijkheid van ons eigen innerlijke universum accepteren. We kunnen ons pas echt verbinden met het oneindige bewustzijn van de kosmos als we ons eigen bewustzijn verruimen.

Als we ons openstellen voor de aanwezigheid van deze lichtwezens, zullen we ons bewust worden van het complexe netwerk van het leven dat ons allen verbindt. We zullen beseffen dat we allemaal een rol spelen in een fantastische kosmische dans!

Elke actie die we ondernemen en elke gedachte die we hebben, heeft een rimpeleffect dat het hele universum doorgaat. Als gevolg daarvan moeten we verantwoording accepteren voor onze daden en besluiten om te handelen vanuit liefde en compassie.

Laten we onszelf eraan herinneren dat we niet gescheiden zijn van het universum maar er een deel van zijn. We kunnen ons leven en de wereld om ons heen veranderen als we deze waarheid accepteren, wat grotere harmonie en eenheid brengt naar alle wezens.

Dat we onze reis naar de sterren mogen voortzetten met open hart en mind. Dat de galactische lichtwezens ons mogen leiden op onze reis en dat we allemaal mogen samenwerken om een wereld vol vrede, liefde en eenheid te creëren.

Liefde en zegeningen voor iedereen.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org