donderdag 6 februari 2020

Kosmos Ascensie Journaal Donderdag 6 FEBRUARI 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos Ascensie Journaal
Donderdag 6 FEBRUARI 2020

WOWWWWWWWWW WAT EEN HEFTIGE DAG MET EEN FORSE ENERGIESTIJGING van >1,5 E %!
Bovendien zonnestormen KP 4 [zenuwstormen, stress en paniek, maagproblemen die letterlijk strak vd spanning gaat staan[ SR pieken tot 110 Hz [rillen, trillen, shaken, beven en diepvrieskou].

Oef ik voelde me hondsberoerd en hevige darmkrampen , tegen 12.00 uur beukten de zonnestormen letterlijk mijn zeer gevoelige buik binnen alsof ik een stomp in mijn maag kreeg, dizzy werd. Afgelopen nacht had ik zeer veel stress en een heftige worsteling met mijn ego die mij saboteren wilde. Daarna hevige darmkrampen en diarree en veel verdriet.

De darmen en spijsverteringsorganen maken overuren en gooien letterlijk alle ballast eruit. Alsof we zeeziek zijn geworden,

Onze bijnieren reageren sterk op de hoge energiestijgingen en gaan in de overleving stand van vechten en vlucht en in de weerstand schieten[in je hoofd gaan zitten] De bijnieren zijn de batterij opladers van ons lichaam. Waar laad jij je batterij van op en waar word je batterij gelijk weer leeg van? Unpluggen van alles wat je energie kost en inpluggen op wat energie geeft!

We hebben fysiek een zware dobber aan al deze hoge lichtinfusies en aan het opschonen van alle 3D lagen.
Het vraagt om volledige overgave en vertrouwen. Stilte, ongestoorde rust en warmte voor jezelf in deze hevige transformatieprocessen.

De energie blijft maar stijgen en het is een vermoeiende opgave om steeds je maar weer aan te passen, we worden a.h.w uitgedaagd om steeds beter te leren luisteren naar de signalen van ons lichaam. Alsof we torenhoog opstijgen en toch met beide benen op de grond blijven staan. 

Onze geest [ademhaling=lucht=spirit=ziel=lichtlichaam verbonden aan het levenskoord=nervus vagus]] stijgt op en op en gaat mee omhoog en geniet ook intens van deze heerlijke hoge frisse en verkwikkende stijging, hoog de lucht in die steeds blauwer wordt en helderder alsof je bovenop een bergtop staat, na een zeer vermoeiende klim naar boven, en dan eindelijk de felbegeerde top hebt bereikt, je armen spreidt en zo intens geniet van de blauwe zuivere lucht vol zuurstofatomen en van de prachtige stralende zon. Net als de wintersport! Je ziet de ijskristallen zelfs voor je neus als dansende energie.

Hier wil je altijd blijven, daarboven in die ijle lucht die je ook dwingt om langzaam aan te doen omdat het eerst knap vermoeiend is in de berglucht. Ons lichaam is deze ijle en zeer zuivere berglucht niet gewend en gaat extra rode bloedlichaampjes aanmaken om het talrijke zuurstof te transporteren naar alle delen van ons lichaam. 

Dit aanmaken van de erytrocyten door het lichaam is zo vermoeiend inclusief het afvoeren en verwijderen van de enorme berg afvalstoffen en vraagt dus om kalm aan te doen, net als dat je een berg beklimt en dat gaat stap voor stap en veel rust inlassen om letterlijk weer op adem te komen. Langzaam went het lichaam eraan net als tijdens deze voortdurende energie-stijgingen.

We willen naar de top van de berg en klimmen via de linker zijwand [etherisch kanaal en grote lymfebuis] van onze ribbenkas naar de atlas en draaier toe =chakra 5. Maar oh wat we zo graag willen valt erg zwaar en hebben we alle focus nodig om niet vd steile bergwand af te vallen en weer terug bij af te zijn en opnieuw weer de steile klim te moeten maken, want we zijn al zo moe. Daar in de verte lonkt je de bergtop en zie je de felle zon tegen de strakblauwe tintelende lucht. Daar wil je naartoe, daar wil je zijn!

Aan de andere kant wil je ook de mensen en gewoonten op aarde nog dienen en loop je weer terug om als vanouds en oh zo vertrouwd je alledaagse dingen te doen vanuit oude vertrouwde programmeringen, maar ze brokkelen steeds verder af want je bent te moe om terug te gaan en eigenlijk werken ze nu als een zware rugzak die je meetorst terwijl de bergtop je lonkt! Het loslaten dus van je emotionele bagage!

Via ons achterhoofdsgat lonkt de stralende zon en blauwe lucht en we maken de doortocht door nauwe kanalen en bergspleten met soms immense ravijnen om uit te komen bij de top=chakra 6, de lege voorhoofdsholte vult zich met vloeibaar licht [liquor] die vanuit de kosmos via chakra 7 de centrale zon ontvangt en uitstraalt als 12 lichtlijnen -of stralen over ons lichaam en zo met ons communiceert. 

Het geeft een gevoel van leren navigeren en anticiperen op een 12 baans-snelweg en dat is wennen want we zijn aan snelwegen gewend van gemiddeld 3 baanswegen, dat overzien we nog wel omdat we dat gewend zijn.

Echter maken we nu ook dus al die 12 banen [12 zenuwkanalen] schoon wat veel onzuiverheden en verstopte rommel geeft. Geeft druk op je voorhoofdsholte en veel slijmproductie. Ook last van kaken, tanden, kiezen= wortelkanalen, oren etc,vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, opgeblazen, ritmestoornissen, enorme druk op de wervelkolom en schedel. vibrationele griep door het aanpassen aan de hogere ijlere berglucht en de aanmaak van nieuwe rode bloedcellen om al die zuurstofatomen te vervoeren!

Marjolein Ingrid Soulpursang


Symptomen tgv hoge energie dagen, zonnestormen en SR pieken;
· Je heel moe voelen tot totale uitputting aan toe, gewoon de puf niet hebben.
· Druk / stress / onrust in je lichaam, gevoel van te weinig tijd
· Het gevoel “vol” te zitten, over te lopen. 
· Intenser voelen, gevoelens die opeens heel hoog oplopen (en soms “openbarsten”). 
· Elkaar snel afwisselende gevoelens. 
· Een vol / warrig / troebel hoofd, hoofdpijn. 
· Gespannen spieren in rug, nek en schouders. 
· Energie hoog in het lichaam: borst en hoger. 
· Spanning rond het middenrif. 
· Benauwd voelen, niet diep kunnen ademen, strakke band rond borst. 
· Spanning in / geïrriteerde / opgezette keel. 
· Niet goed kunnen aarden of “zakken in je lichaam”. 
· Zwaarte in je lichaam.