donderdag 20 februari 2020

Marjolein Ingrid Soulpursang ~ Ascensie energie update Donderdag 20 februari 2020 [2-2-2-2 poort= tweelingziel activatie]


Ascensie energie update
Donderdag 20 februari 2020 [2-2-2-2 poort= tweelingziel activatie]

EEN ENORME TSUNAMI HEEFT ZICH OPGEBOUWD AAN HOOGFREQUENTIE ENERGIE DIE VIA ONZE KRUINCHAKRA ONZE HELE ZENUWSTELSEL BINNENSTROOMT EN DEZE ZEER KRACHTIGE CRANIO- SACRALE DRUKGOLVEN DUWEN EN ''DWINGEN'' JE WERVELKOLOM IN DE JUISTE HOUDING ZOALS JE BEDOELD BENT= je perfect passende blauwdruk! 
Je fysiek lichaam wordt zo weer een THUIS op aarde waar jij als ziel in wonen mag tijdens je verblijf op aarde= tweelingziel activatie van de heilige man en heilige vrouw in jezelf.
SR pieken tot 70 Hz= bandbreedte=frequentie bereik. 
KP 3 [zenuwstelsel stormen] dit geeft onrust in het zenuwstelsel en druk op Nervus Vagus. Ze breken versneld oude patronen in ons systeem af uit het 3D tijdperk [golf frequenties].
Als een magneet [ijzer] trek je naar oude stukken van jezelf die je nu mag loslaten. Deze trek je tijdelijk aan in de buitenwereld.

Zo liep ik te zwalken door de supermarkt en werd ik als een magneet aangetrokken naar luxe tijdschriften vol met mooi maak tips [Linda, Beau Monde etc}. Wat was daar nu de boodschap van??? Aha mijn grote onzekerheid over mezelf, mezelf niet goed genoeg vinden, enorme zelfvertwijfeling. Toen ik dit begreep verdween de aantrekking. In 3D kocht ik deze bladen om mezelf zo te verbeteren. Nooit goed genoeg zijn vlgs mijn super kritische ego. Nu dienen ze me niet langer door te werken aan mijn volledige zelfacceptatie= de naakte waarheid!
Des te dieper we zakken in onze basischakra=ons aards lichaam en letterlijk zo de bodem bereikt te hebben des te meer oude stukken/oude zelven we nu omhoogtrekken via de voetzolen. Deze drukken de zenuwkanalen die door je bekken heen lopen schoon en duwen de duistere oude energie eruit in je bioplasma=water-of emotioneel lichaam dit geeft dan tijdelijk lagere frequenties die je dan extern aantrekt als een magneet=golflengte.
De lymfeknopen in de liezen /benen maken overuren en slaan tijdelijk de aangevoerde vervuilde lymfe op in de huidzones bv van je bovenbenen, knieën, voeten, buik, heupen[ lymfe oedeem]. Pure lymfe en bloed detox!
12 symptomen van je ontwakende Goddelijkheid [Vertaald door Anita vd Boom ]
1.Lichamelijke pijn, vooral in de nek, de schouders en de rug.
Dit is het gevolg van de intense veranderingen in je DNA als het 'Christus-zaad' in je ontwaakt. Dit zal voorbij gaan.
2.Gevoel van diepe innerlijke droefheid zonder aanwijsbare reden.
Je bent je verleden aan het bevrijden (verleden in de zin van zowel dit leven als vorige levens) en dit veroorzaakt het gevoel van droefheid. Het lijkt op de ervaring te vertrekken uit een huis waar je vele jaren hebt gewoond om te verhuizen naar een nieuwe woning. Ondanks dat je graag wilt verhuizen naar je nieuwe huis is er ook droefheid om het verlaten van de herinneringen, energie en de ervaringen in het oude huis. Dit zal eveneens voorbijgaan.
3. Huilen zonder aanwijsbare reden.
Hetzelfde als punt 2. Het is goed en gezond om de tranen te laten stromen. Het helpt je de oude energie in jezelf te bevrijden. Dit zal eveneens voorbijgaan.
4. Plotselinge veranderingen in je werk of carrière.
Een veel voorkomend symptoom. Als jij verandert zullen de dingen om je heen ook veranderen. Maak je nu geen zorgen de ‘perfecte’ baan of carrière te vinden. Dit zal ook voorbijgaan. Jij bevindt je in een overgang en je zal een aantal keren van baan veranderen alvorens je op de plek terecht zal komen die past bij jou passie.
5. Terugtrekken uit familie relaties.
Je bent met je biologische familie verbonden door oud karma. Wanneer je uit de karmische cyclus stapt, zullen de verbindingen van deze oude relaties worden bevrijd. Het zal er op lijken dat je wegdrijft van je familie en vrienden. Dit zal eveneens voorbijgaan. Na verloop van tijd zal je een nieuwe relatie met hen aangaan, als dit passend is. Echter zal het een relatie zijn die gefundeerd is in de nieuwe energie zonder de karmische bindingen.
6. Ongewone slaappatronen.
Het is heel goed mogelijk dat je 's nacht tussen 2.00 en 4.00 uur wakker zal worden. Er is veel activiteit gaande in je en dat zal vaak leiden tot wakker worden om even ‘op adem te komen’ . Maak je geen zorgen. Als je niet meer in slaap kunt komen, sta dan op en ga iets doen in plaats van in bed te liggen piekeren over menselijke dingen. Dit zal eveneens voorbijgaan.
7. Intense dromen.
Hieronder kunnen wellicht dromen vallen over oorlogen en gevechten, achtervolgingen en monsters. Je bent letterlijk de oude energie in jezelf tot bevrijding aan het brengen. En deze energieën uit het verleden worden vaak gesymboliseerd als oorlogen, vluchten en boemannen. Dit zal eveneens voorbijgaan.
8. Lichamelijke desoriëntatie.
Soms kan je je erg ongegrond voelen. Je zal ‘ruimtelijk worden uitgedaagd’ door het gevoel dat je beide benen niet op de grond hebt of dat je tussen twee werelden loopt. Terwijl je bewustzijn de overgang maakt in de nieuwe energie, blijft je lichaam soms achter. Breng meer tijd door in de natuur om de nieuwe energie in jezelf beter te gronden. Dit zal eveneens voorbijgaan.
9. Toegenomen gesprekken met Zelf
Je zal merken dat je vaker met het Zelf praat. Opeens realiseer je dat je de laatste 30 minuten aan het babbelen bent geweest met jeZelf. Er ontstaat een nieuw niveau van communiceren met jouw wezen en je merkt nog maar het topje van de ijsberg ten aanzien van deze ‘gesprekken met Zelf’. De gesprekken zullen toenemen, zullen vloeiender gaan verlopen, meer samenhangend zijn en meer inzichten geven. Je bent niet gek aan het worden, je bent Shaumbra en je beweegt je voort in de nieuwe energie.
10. Gevoelens van eenzaamheid, zelfs in het bijzijn van anderen.
Je kan jezelf alleen voelen en vervreemd van anderen. Je kan het verlangen voelen te willen ‘vluchten’ uit groepen en mensenmassa’s. Als Shaumbra bewandel je een heilige en eenzame weg. Al veroorzaken de gevoelens van eenzaamheid je angst, het blijft moeilijk om gedurende deze tijd met anderen om te gaan. De gevoelens van eenzaamheid hebben ook te maken met het feit dat je gidsen zijn vertrokken. Ze zijn tijdens al je reizen in al je levens bij je geweest. Het was tijd voor hen om een stap terug te nemen zodat jij die ruimte kon gaan opvullen met je eigen Goddelijkheid. Dit zal eveneens voorbijgaan. De ruimte zal gevuld worden met de liefde en de energie van je eigen Christus bewustzijn.
11. Verlies van je passie.
Je kan je volledig ongepassioneerd voelen, waarbij je weinig of geen zin hebt om iets te ondernemen. Dat is OK en het is alleen maar deel van het proces. Gebruik deze tijd om ‘niet-iets’ te doen (‘do no-thing’). Ga geen gevecht met jezelf aan omdat dit ook voorbij zal gaan. Het lijkt op het opnieuw opstarten van je computer. Het is nodig om jezelf even ‘uit te zetten’ voor een korte tijd om de nieuwe geavanceerde software te installeren, oftewel, de nieuwe ‘Christus-zaad’-energie.
12. Een diep verlangen naar Thuis
Dit is waarschijnlijk de moeilijkste en meest uitdagende van alle symptomen. Je kunt een diep en overweldigend verlangen ervaren de planeet te verlaten en naar Thuis te gaan. Dit is geen suïcidaal gevoel. Het is niet gebaseerd op woede of frustratie. Je wilt er geen grote toestand van maken of een drama creëren voor jezelf of een ander. Een stil gedeelte van jezelf wil naar Huis toe. De oorzaak hiervan is erg simpel. Je hebt je karmische cycli afgerond. Je hebt je contract voor dit leven volbracht. Je bent klaar om een nieuw leven te beginnen terwijl je in dit biologische lichaam blijft. Tijdens dit transitieproces heb je een innerlijke herinnering aan hoe het is aan de andere kant. 
Ben je klaar om in te tekenen voor nog een rondje hier op aarde? Ben je klaar om de uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met het ingaan van de nieuwe energie? Ja inderdaad, je zou nu naar Huis kunnen gaan. Maar je bent al zo ver gekomen en het zou zonde zijn om na heel veel levens voor het einde van de film te vertrekken. 
Daarnaast heeft Geest je nodig om anderen te helpen met de overgang in de nieuwe energie. Zij zullen een menselijke gids nodig hebben, iemand zoals jij, die de reis heeft gemaakt van het oude naar het nieuwe. Het pad dat jij nu bewandelt voorziet je van de ervaringen die je in staat zullen stellen een Leraar te worden voor de Nieuwe Goddelijke Mens. 
Ondanks dat je reis soms eenzaam en donker kan lijken, onthoud dat je nooit alleen bent.
Tip; lees ook Martha en Diederick Van Lottum met hun waardevolle ascensie bijdragen over de huidige energie! 
Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten