woensdag 26 februari 2020

Jenny Schiltz ~ The ring pass not ( nederlandse versie)


Ik wil iets met je delen dat vandaag tijdens een sessie is gebeurd. Ik werkte met een cliënt die genezer is. Er is echter altijd een worsteling geweest voor haar om te lopen in deze rol. Er waren financiële problemen of gezondheid, of de energieën bombardeerden haar. Het maakte het erg moeilijk voor haar om het pad te bewandelen waarvan ze wist dat ze geroepen was om te doen.

Dus begon ik met haar te werken en ik vroeg om precies te laten zien wat er aan de hand is. Tot mijn verbazing bevond ik me 's nachts in een bosrijke omgeving, de maan was vol en daardoor kon ik zien. Het was winter en de bomen waren kaal. Het voelde allemaal heel griezelig aan. Dan komt uit de schaduw een groep mensen. Ze droegen maskers die leken op de dodenmaskers van de builenpest.


Ik bracht mijn cliënt etherisch naar deze ruimte en ze begonnen me onmiddellijk te vertellen hoe mijn cliënt en haar hele lijn verplicht waren geweest om elke vorm van energiewerk, genezing of magie te doen. Ze vertelden me hoe een familielid (vele generaties geleden) heel krachtig was geweest, maar de gaven voor donker werk had gebruikt. Deze groep had op magische wijze degene gebonden die voor het donker had gewerkt en vervolgens een waarschuwing toegevoegd dat niemand in de gezinslijn vanaf die dag hun volledige potentieel zou kunnen bereiken bij het werken met energieën of magie.

Ik vertelde de groep dat ik begreep wat er gebeurd was, maar zoals het bij mijn cliënt voelde, kon wat als een goede intentie bedoeld was, nu als donkere magie worden beschouwd. Er was heel veel energie van psychische aanvallen wanneer ze in haar genezer zelf begon te stappen. Ze waren volledig geschokt om dit te horen en geloofden me niet toen ik zei dat mijn cliënt iemand was die veel licht vasthield en een mooi open hart had.

De leider van de groep suggereerde dat mijn cliënt een test moest ondergaan die zij "The ring pass not" noemde. Ze legden uit dat degenen die duisternis vasthielden niet in de ring konden komen en het hart zou worden gewogen voor het licht dat wordt vastgehouden. Ze zeiden dat als ze zou falen er grote gevolgen zouden zijn. Ik sprak met mijn cliënt die onmiddellijk instemde om deze test op etherisch niveau te doorlopen.

Ze liep vervolgens etherisch de gecreëerde ring in en toen ze geen nadelige effecten vertoonde, begonnen ze allemaal tegelijk te praten. De verwarring was groot, omdat ze vanuit hun perspectief op magische wijze een familielijn hadden gebonden in wat zij dachten dat het dienstbaar was aan het licht. Toch was er iemand uit die lijn die ongelooflijke gaven heeft en anderen helpt en die ze haar leven op magische wijze heel moeilijk hadden gemaakt.

Toen dit besef bij iedereen opkwam, zag ik hoe ze hun maskers afdeden en "The ring pass not" binnengingen en om vergeving vroegen. Ze hielpen toen bij het verwijderen van symbolen en items die ze op haar lichaam hadden geplaatst, een metalen rooster dat aan haar rug was bevestigd als een middeleeuws martelwerktuig, en deze rare grote schoenen met dingen op de bodem die haar vasthielden aan het onderste laag van de werkelijkheid. Het maakte het zo dat ze niet te lang naar de hogere frequenties kon gaan, omdat het haar zou doen terugvallen.

Terwijl dit allemaal aan de hand was, trilde mijn cliënt fysiek door de bevrijding, terwijl het trauma haar lichaam verliet. Ze voelde een ongelooflijke opening, vooral aan de achterkant van haar hartchakra en meer gemak in haar fysieke vorm. Ze wist dat ze werk te doen had om de woede die ze voelde te verwerken en degenen die dit hadden gedaan te vergeven, ook al waren hun intenties juist geweest. Ze begreep ook dat ze op het hoogste niveau van eenheid degene was die de energetische bindingen op zichzelf had gelegd.

Voor ons beiden gaf het ons een pauze. We konden voelen hoe belangrijk dit begrip is voor ons allemaal. Het is het bewustzijn van wanneer wij iets doen of hebben gedaan in naam van het licht, maar de gevolgen zijn allesbehalve dat.

Dit maakt deel uit van zelfbeheersing. Ons bewust zijn, van onze creaties, onze acties en onze gedachten, niet alleen op het moment, maar ook wat het doet in het Quantum-veld van eindeloze mogelijkheden. Het is directe verantwoordelijkheid nemen. 

Ik deel dit met jou (met haar toestemming) omdat we het allebei belangrijk vonden om deze ervaring te communiceren met iedereen waar dit mee resoneert. Bedankt voor het lezen en delen.

Jenny Schiltz

2 opmerkingen:

  1. Hartelijk dank, ik ben soortgelijke ervaringen aan het tegenkomen. Er was mij jaren geleden gezegd dat ik vastzat in een magische structuur. Ik begreep niet wat werd bedoeld. Ik wist wel dat het te maken had met machtsmisbruik rond energiewerk/ schepperskracht. Ik heb nu het gevoel dat vanuit een "toekomst" realiteit een blokkade gelegd is op mijn systeem, en dit verhinderde mij om mijn mogelijkheden als schepper te misbruiken. Ik diende eerst een pak ervaring en bewust zijn mij weer te her-inneren, nu is er de ruimte om mijn schepperskracht opnieuw meer te laten stromen. De hulp daarvoor is vanzelf op het juiste tijdstip gekomen. (Alex Loyd: Love Code, clearing statements van Dain Heer en Spontanious transformation van Jennifer MC Lean) Mijn lichaam reageert er ook sterk op. (immuunsysteem)
    Veerle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn Veerle dat je je schepperskracht weer mag laten stromen, alles komt inderdaad op het juiste moment!!

    BeantwoordenVerwijderen