donderdag 20 februari 2020

DE LIEFDESKRACHTEN VAN 20-02-2020 ~ MIEKE VULINK

DE LIEFDESKRACHTEN VAN 20-02-2020
De tweede boodschap van de Lichtcirkel is verstuurd!
Voor de mensen die niet aan de Lichtcirkel deelnemen een korte toelichting op vandaag:
Vandaag, 20-02-2020 is een dag die al heel lang op de Universele kalender staat. 
Overal op de wereld komen stammen samen, die vertegenwoordigd worden door de Ouden, Wijzen, Leiders, Healers, Sjamanen en Grootmoeders. 
Voor de Wereldvrede wordt er een vergevingsceremonie gehouden, door onder andere: de Hopi’s, Lakota’s, stammen uit Brasilie, Maori’s, Inuit, Siberische Sjamanen, Aboriginals, mensen uit Peru, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Nederland.

Hun focus is gericht op de vereniging van alle rassen; de gele, witte/blanke, rode en zwarte mens. Ze zullen, net als wij, hun krachten bundelen in een veld van goddelijke kracht en liefde.
De trilling van alle 2-en maakt dat de verdeeldheid, die zich zo diep in ons verankerd heeft, aan het Licht komt. Het is de illusie van afgescheiden zijn van God, die bij de meeste mensen pijn en heimwee oproept.


Vandaag is het zo ver, dat we ons wereldwijd kunnen verbinden met het Goddelijke potentieel in onszelf dat alle verdeeldheid kan overstijgen. Natuurlijk kan dat iedere dag, maar de frequentie van vandaag is dusdanig hoog dat de verbindende Lichtkrachten gigantisch zijn.
‘Genadeloos’, vindt ons ego soms van deze krachten. Want ze blazen je van de sokken, ze vegen de controle over het aardse leven uit je handen, ze houden je uit de slaap, ze versterken alle emotionele, psychische en fysieke disbalans waar nog heling nodig is en verbinden je met alle losse eindjes uit vorige levens die nog op afronding wachten.
Ga er maar aan staan dus! Maar: niet meer op de oude manier, niet meer vanuit je persoonlijke wilskracht. Er ligt een dringende oproep om jouw geestkracht te gaan inzetten. Vanuit jouw toegenomen bewustzijn kun je de innerlijke geestkracht weer voelen en ervaren. Voel maar even naar binnen: voel je die stille aanwezigheid, die jou ademt en jouw hart laat kloppen? Verheug je maar, want de verbindende Lichtkrachten die op je af komen zullen je Goddelijke genade en gerechtigheid gaan brengen.
***
Mocht je alle boodschappen van de Lichtcirkel willen ontvangen, dan kun je je via deze link nog aanmelden:
Een hele mooie dag gewenst,
Mieke & Vincent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten