zondag 23 februari 2020

De hand- en voetenchakra's Van Rick Jewers


De hand- en voetenchakra's
Van Rick Jewers 

We hebben NU het punt bereikt in deze Ascentie waar kennis van deze Chakra's en hun NIEUWE toepassingen kan worden gerealiseerd. Ten eerste is het een goed idee om te WETEN dat ze bestaan ​​en natuurlijk verbonden zijn met Je hele Chakra-systeem / Energetische Schema. Het is om verder innerlijk te zijn, dat dit goddelijke gaven zijn die zijn bekrachtigd als resultaat van uw goddelijkheid. en moeten worden gebruikt met GOEDE intentie. 

Het is ook belangrijk om op te merken dat energetische stroming binnen Je Vaten op verschillende manieren naar buiten kan worden gericht, evenals energetische top-ups kan ontvangen en ook een eenvoudige leiding is voor de Goddelijke Lichtenergieën. Deze energetische stromen en de richting daarvan hebben ook betrekking op het creëren.

Recente Ascension-upgrades bij velen betrokken Activeren van de energetische leiding over de borst, HET HOGERE HARTGEBIED. Deze energiemachine en energievermogengenerator, het HOGERE HARTGEBIED van uw Chakra-systeem, is wat uw Energetische outputtoepassingen aanzet en condenseert. 


Deze energetische krachtgenerator die U hebt geactiveerd, waarvoor de schakelaar NU is ingeschakeld, dient verschillende Goddelijke Functies voor u en natuurlijk, ten behoeve van ALLEN, DAT U NU IN DEZE NU EN TOEKOMST GEBRUIKT. ALS U KRACHTIGER WORDT, HEEFT DE TOEPASSING VAN UW ENERGIE EEN VEEL GROTER GOED EFFECT OP DE REALITEIT.

Wanneer we eenvoudig naar de rechter palm / hand-chakra kijken als de ontvanger van energie voor de meesten, gebruiken sommigen de linker palm / chakra als de ontvanger, en de tegenovergestelde palm / hand-chakra als de applicator of vanwaar de energie naar buiten wordt geleid, We kunnen zien dat dit voordeel heeft in iemands goddelijke energetische werk. 

Nogmaals, het hogere hart is de machine die de energie condenseert en versterkt terwijl deze doorgaat, wat een behoorlijk verbeterde toepassing mogelijk maakt. Terwijl de energie het Hogere HART-gebied passeert, wordt het ook versterkt met de Liefde en goede intentie, evenals de positieve lading of polariteit.
Door je bewustzijn te gebruiken om het hogere hartgebied te versterken, ben je in staat om de energie te versterken in de mate dat je bewustzijn in staat is zich te ontwikkelen en te onderhouden in relatie tot de algehele energetische / elektrische circuits van het fysieke vat. Je kunt energie creëren in de palmchakra voor verschillende goddelijke toepassingen, zoals het helen en het veranderen van de polariteit van materiële items. Opgemerkt moet worden dat beide palmen tegelijkertijd zowel ontvangers als projectoren kunnen zijn.

Met de voetchakra's in de tussenzolen van je voeten, kunnen deze chakra's op dezelfde manier worden gebruikt als de palmchakra's, ze ontvangen beiden zowel als projectenergie, Jezus liep op water vanwege deze functie. Begin Uw vaardigheden te kennen en oefen ze volgens Uw Begeleiding, dit ontwikkelt ze verder samen met de algehele verhoging van vibratie op Gaia. Power-up Je voetchakra's om energie uit te zenden of te ontvangen door het Hogere Hart aan te zetten. Je wilt misschien denken aan je hogere hart als een enorme vacumn-reiniger die beide kanten op werkt.

In Divine Unions wordt de Creational Energy gemaakt door twee in de Sacred Intimate Act, vele malen versterkt en geprojecteerd, in werkelijkheid, het creëren van snelle effecten op de polariteit van de werkelijkheid en het afstemmen van gebeurtenissen op positief en liefde, het versnellen van de Ascentie. 

Onthoud tijdens je intieme handelingen in goddelijke unies dat je de liefdesenergie versterkt die door jullie beiden is gecreëerd, door bewust te erkennen dat je hand- en voetenchakra's een krachtige bron zijn om lichtenergie uit de lucht te halen en naar je samengevoegde energetische gebied van scheppingsenergie.

Bij het creëren van de krachtige bal / het ei van Liefde-energie tijdens Divine Union Intimacy, wordt de Energie continu in de realiteit uitgestoten. Twee krachtige gedisciplineerde mensen in een Divine Union / Twin Flame-relatie kunnen de realiteit onmiddellijk veranderen om de liefde, positiviteit en harmonie in hun wezen te weerspiegelen,

Liefde en licht
Rick 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten