woensdag 19 februari 2020

De energie van dit moment ~ Martha KrulDe energie van dit moment 

De fysieke druk van de Schumann resonantie is behoorlijk sterk te voelen. Een geomagnetische storm van de G1-klasse die begon in de vroege uren van 19 februari toen de aarde een snelle zonnewindstroom binnenging, neemt nu af.

Je ziet die sterke zonnestormen, zelfs met de kracht van KP5.

Die rode lijn in het 2e plaatje. Verder is het magnetisch veld heel onrustig, de elektronen hebben hun dansfeest hervat.

Er is een zonnewind met hoge snelheid en ook dat is sterk voelbaar. 

Fran Tielemans citaat:
De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel, dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat,. 


Zonnestormen
Je kunt je geïrriteerd en uitgeput voelen. De zonnevlammen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn (wederom magnetisme) zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kun je je tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. De manier waarop je tijd en ruimte waarneemt verandert, je vergeet woorden tijdens het praten, je slaappatroon is verstoord, je kunt energie stoten ervaren gevolgd door een tekort aan energie. Het lichaam is dan aan het resetten. 

Morgen de datum 20-02-2020 en ook die datum zal een sterke energie stijging laten zien dat is wel een ding dat zeker is.

Inmiddels hebben wij vandaag al even een piek van 78 Hz geraakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten