dinsdag 25 februari 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAGOCHTEND 25-2 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAGOCHTEND 25-2

Elektromagnetisch gezien is het rustig. Het magnetisch veld is zelfs superrustig, dat hebben we lang niet gezien. Er is een kosmische stralingsalert actief sinds 4:00 uur en de lichtintensiteit is verhoogd en komt extra binnen doordat de beschermende magnetosfeer heel zwak is onder deze omstandigheden. Ascentiesymptomen zijn dus zeker een mogelijkheid. Lees hieronder meer uitleg in het bericht.
*
Kosmische stralingsalert
Er is sinds 4:00 uur een kosmische stralingsalert actief. Een kosmische stralingsalert kan ascentiesymptomen geven, zoals hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, plotseling intens moe zijn, of verhoogd bewustzijn. Je kunt lezen wat dit mogelijk veroorzaakt bij jou. Dit staat beschreven in de tekst van de afbeelding met regenboogkleuren "Geomagnetische Score'. 
*
Verhoogde lichtintensiteit
De beschermende magnetosfeer rond de Aarde is op dit moment zeer zwak (kp-index level 0) en daardoor komen kosmische invloeden makkelijker binnen in onze atmosfeer. De beelden van de Zon laten vanaf maandagavond een verhoogde licht intensiteit zien van de straal op de Zon die aan de kant van het zonnestelsel straalt waar de Aarde zich bevindt. 


Dit betekent niet perse een op de Aarde gerichte zonnevlam, maar dus wel een verhoogde lichtintensiteit in ons deel van het zonnestelsel. (De x-ray grafiek die zonnevlammen laat zien, geeft weinig verhoging aan.) Hooggevoelige mensen kunnen deze lichtfrequentie verhoging zelfs voelen als dit aan de achterkant van de Zon actief is. Dit hoogfrequente licht kan dus diep binnenkomen op Aarde en in ons energielichaam en dat kan mogelijk een frequentie verhoging geven in je eigen energieveld en lichaam met een bliss ervaring of het voelen van blokkades en minder fijne ascentiesymptomen zoals benauwdheid, trillen, hartkloppingen enz. Je kunt onderaan dit bericht lezen over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen. Dit staat in de alinea 'Waarom deze updates?' beschreven.(EINDE UPDATE)

Heb het goed...
© Manuela van www.inzichten.com


WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)
Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou. Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS, yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer... Ik verkoop in mijn praktijk grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als 'gewone' Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)
*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten