dinsdag 18 februari 2020

Even geen zin in vooruitgang? Mercurius retrograde ♥ Fran Tielemans ♥

Even geen zin in vooruitgang? Mercurius retrograde ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Voel je je wat afgeremd, voel je tegenwerking of heb je even geen zin in vooruitgang? Normaal. Sinds zondag is de Mercurius retrograde actief, en samen met de wat dooreenschuddende werking van afgelopen Volle maan en de hoge trilling kan de extra druk je doen snakken naar herademing, naar de lente, naar bevrijding van al die bewustwordings-vraagstukken die steeds opnieuw aandacht vragen.

Je kan er niet omheen - dit jaar en zeker deze maand word je aangezet om alle aspecten van jou en in je leven op een hoger (harmonieuzer) level te brengen.

Veel kans dat je veel nadenkt over je relatie(s), je werk, je gezin/familie of misschien wel over hoe je omgaat met je lichaam.

Dat je duidelijker ziet wat je echte prioriteiten zijn, of hoe je jouw echte prioriteiten steeds laat ondersneeuwen door futiliteiten, of door die van anderen om je heen. Dat is ook een doel van deze retrograde: al waar je mee bezig bent, innerlijk en uiterlijk, in balans brengen, door heraf te wegen, te herbekijken, te herevalueren, en dan te herschikken - zodat je het voor jezelf wat lichter/Lichter kan maken. En wat daarbij helpt is jezelf een grote dosis humor, luchtigheid, spelen, ontspanning en veel relativeringsvermogen te gunnen.

Door mensen op te zoeken die het beste in je wakker maken, en bij wie het niet uitmaakt in welke staat je je bevindt, bij wie je kan zijn wie je bent. En door je Zelf te koesteren, te luisteren naar je innerlijke stem - die je alleen kan horen wanneer je mind stil is-, en je zelf dat te gunnen wat je nodig hebt. En dat kan wat moeite kosten om dat helder te krijgen, want je lager zelf wil soms andere dingen dan wat je Hogere Zelf als nodig ziet...

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten