dinsdag 18 februari 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES DINSDAG 18-2 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES DINSDAG 18-2: Zonnevlammen, elektronen crash, met een flinke reactie van het magnetisch veld van de Aarde met een bijna zonnestorm level 4 (code Geel). 
*
Zonnevlammen
Er waren opnieuw zonnevlammen actief op de Zon. Ook gericht op de Aarde. Het werd al voelbaar op maandagavond. Vanaf 1:00 uur werd de zonne-explosie zichtbaar aan de kant die niet op de Aarde is gericht. Die op de Aarde gericht was, die werd pas in de loop van de nacht zichtbaar op de beelden van de Zon. Rond 9:00 uur werden de zonnevlammen ook zichtbaar in de x-ray metingen. 
Zonnevlammen geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. En ook net zo plotseling kunnen verdwijnen. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige top ervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht. De plasma van de zonnevlam is ongeveer drie dagen onderweg en komt dus over ongeveer 3 dagen aan op Aarde met zonnewind impact.

*
Magnetisch veld
Het magnetisch veld liet een reactie zien op maandagavond al rond 21:00 uur met een flinke verstoring en opnieuw rond 8:00 en dit bleef de hele dag. De beschermende magnetosfeer rond de Aarde stond ook onder druk en liet een bijna zonnestorm situatie zien tussen 7:00 en 10:00 uur. (kp-index level 4 (code geel).
Als het magnetisch veld zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten, koude voeten, druk in het onderlichaam en weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt los geschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en de inzichten te ontvangen die je nu getoond worden, dan is er enorme grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht.
*
Elektronen
De elektronen rond de Aarde lieten een reactie zien al rond 3:00 uur met een korte afnamen in het aantal elektronen in de ionensfeer. Rond 16:30 kwamen de elektronen echt in een crash situatie en zijn dat begin van de avond nog.
Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionesfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant op de Aarde extra sterk voelbaar. (elektromagnetische uit evenwicht.) De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in benen, heupen voeten enz. In de psyche is de confrontatie met minder leuke zaken in jezelf tijdens een crash sterk aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt licht en helderheid gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren. Dus best een confronterende periode. De elektronen crash gaat dus nog steeds door (grote deeltjes). Dit is echt uit zonderlijk langdurig. Dat het zo lang duurt, dat komt maar 1x per jaar voor of nog minder. Echt een periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.
*
Heb het goed... 💞 
© Manuela van www.inzichten.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten