dinsdag 18 februari 2020

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment 

De fysieke druk van de Schumann resonantie is weer behoorlijk voelbaar. De zonnestormen laten zich ook weer voelen. KP3 en KP4 in kracht. 

De elektronen zijn weer een dans begonnen en roffelen op het magnetisch veld van de aarde.

Probeer je aura wat dichter om je heen te houden.
Als een opwaaiende jas dicht tegen je lichaam houden.
Maak een lichtende bol om je heen en hou die dicht bij je.
Je mag hem ook best wat minder doorlaatbaar maken.
Wij staan zo open voor alle informatie die naar ons toekomt.

De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat,. 

Zonnestormen
Je kunt je geïrriteerd en uitgeput voelen. De zonnevlammen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn (wederom magnetisme) zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kun je je tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. De manier waarop je tijd en ruimte waarneemt verandert, je vergeet woorden tijdens het praten, je slaappatroon is verstoord, je kunt energie stoten ervaren gevolgd door een tekort aan energie. Het lichaam is dan aan het resetten. 
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. De energie helpt je om steeds meer uitgelijnd te zijn met het Kosmische Hart Chakra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten