donderdag 13 februari 2020

BOODSCHAP VAN DE ENGEL MET DE BEKER ~ MIEKE VULINK

BOODSCHAP VAN DE ENGEL MET DE BEKER
“Ieder mens krijgt tijdens zijn leven intense ervaringen. Het zijn als bekers die je worden aangeboden, met daarin ‘het manna van het leven’. Als je hier van drinkt, zul je dat bewust doen om je persoonlijkheid dienstbaar te maken aan de hogere Wil, in plaats van andersom. 
Je kunt de beker zien als een gifbeker, maar je kunt hem ook zien als ‘de hand van God’ die uitreikt om jou dichter naar het Goddelijke toe te brengen. 
Ook de mensen die je ontmoet zijn van belang, en reiken je bekers aan. Hoe ze zich gedragen, wat ze van je verwachten, hoe ze deels nog slapende zijn en wat ze ook in je triggeren; ze zijn hoe dan ook dienstbaar aan het voelbaar maken van wat jij in jezelf nog niet onvoorwaardelijk kunt liefhebben. In de verbinding met hen ontdek je waar jij jouw eigen verbinding met het Goddelijke verlaat. 

De energie van de plekken die je tijdens je leven bezoekt speelt daarbij een essentiële rol. In extreme laag-, of juist hoogfrequente energetische velden kun je ervaringen verwachten die je helpen te helen wat er vanuit voorgaande incarnaties nog afgerond wil worden. 
Ook zal de energie van die plekken je helpen om je zielenplan voor dit leven te verwezenlijken. De overgave aan jouw zielenplan betekent ook dat je jezelf dienstbaar opstelt voor de Goddelijke Aanwezigheid die door je heen wil spreken.”
Aldus sprak de Engel tot ons, die Yeshua een beker voorhield in de Hof van Gethsemane. 
(Uit mijn tweede boek)
Het prachtige houten beeldsnijwerk is te zien in de Abdij van Saint Michel de Cuxa in de Pyreneeën, die Vincent en ik vorig jaar bezocht hebben.
M

Geen opmerkingen:

Een reactie posten