dinsdag 11 februari 2020

Kosmos Ascensie Journaal Dinsdag 11 februari 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos Ascensie Journaal
Dinsdag 11 februari 2020

Zeer intensieve stijgingen van meer dan 56.000 % tov van gisteren, tegelijkertijd daalt het bewustzijn trapsgewijs af in ons aardse lichaam= het heiligbeen [lage rugpijn]! Daar vindt de grote zuivering nu grootschalig en collectief plaats. 

Zonnestormen rond KP 3 razen -net als de storm buiten door ons zenuwstelsel heen=zenuwstormen=hyper,onrustig en opgejaagd zijn . Veel uitstoot door de bijnieren van stresshormonen uit de cellen [3D geheugen/programmeringen]. 

Bovendien pieken in de Schumann resonantie tussen 8-16u= beïnvloeden je hersenen, hart en zenuwstelsel= nerveus zijn=dit komt van het woord Nervus-vagus; onze grootste transformatiezenuw die zeer gevoelig is voor het hoogfrequente licht en nu onder zeer grote druk staat!

Des te hoger we komen en des te ijler de kristallijnen luchtstroom, des te gevoeliger we worden! Het licht wordt met de dag nu feller voor ons en ons hele lichaam wordt overspoeld en doordrenkt met dit zuiverende kristallijnen licht [geladen neutrale energiedeeltjes en energiegolven=ionen die zich via je kruin verbinden met je hersenvloeistof= je lichtwezen], 

het activeert onze blauwdruk en alles wat ons niet langer dient uit 3D wordt eruit gespoeld en eruit geperst dwars door de celwanden heen, deze oude 3d energie komt dan in ons bio plasma terecht oftewel ons levenswater als een schaduwenergie in de vorm van een negatieve en duistere gedachtenvorm= dode energie waar geen stofwisseling meer plaats vindt en opgeruimd dient te worden via onze organen om ons lichaam te verlaten [toxinen, chemicaliën].

Het aanbod aan afvalstoffen is nu extreem groot o.i.v het binnenstromende licht, dit kan je ervaren als opeens super somber en negatief worden= puur detoxen dus! Het hoort erbij!

Gedachtenvormen ontstaan vlak onder onze huid; kleine wolkjes die je op je huid en vooral op benen kunt zien. Het is het capillair netwerk van onze ragfijne bloedcirculatie. De aderen zitten vol met afvalstoffen in deze ascensie tijd, vrijgekomen uit de cellen om verwijdert en afgevoerd te worden, het geeft je tijdelijk duistere en negatieve gedachten cirkels, depressie en veel weerstand= perifere weerstand van je bloedvaten. Dat zijn de signalen om RUST en DO-NO-THING te nemen!

Daarom is het zo belangrijk om je passief en ontspannen te houden dan kan de genezende energie zijn werk ook doen. De denkgeest geeft zich dan over aan het lichaam die nu de leiding heeft gekregen. In 3D was dat precies het omgekeerde; de denkgeest was de baas en het lichaam volgde als een onderdaan. Nu zijn de onderdanen[letterlijk onze benen] er klaar mee en vraagt ons om nu te luisteren naar ons gevoel=lichaam. 

Via onze voetzolen stroomt de yin energie omhoog en zuivert de plexus solaris van vele levens en generaties. 

We zakken steeds dieper in ons lichaam af en halen sloten vol drab naar boven, we komen steeds dichter bij de oorsprong van wie we werkelijk zijn!

In deze turbulente en moeilijke overgangstijd, zijn veel mensen aan het worstelen met de intensiteit en de nabijheid van de Vijfdimensionale realiteit.

Veel mensen proberen te leven alsof ze nog steeds in de Derde Dimensie zijn. Ze houden zich vast aan ideeën en concepten die in de vorige eeuw bruikbaar waren, maar die hen niet langer dienen. Dit schept verwarring, woede en angst.

Je voelt je moe, kwetsbaar en onzeker. Je krijgt het gevoel dat je aan het strijden bent. Je voelt je niet op je gemak in je fysieke lichaam. Dit alles als gevolg van de 'leegte' tijdens de tocht naar de Nieuwe Energieën. 

Wanneer je de Nieuwe Energieën binnengaat met een nieuw zuiver kristallijnen lichaam kunnen oude fysieke en psychische problemen terugkomen. Dit is alleen zodat ze uiteindelijk geheeld en losgelaten kunnen worden. Je zwakke plekken worden zo uit je systeem verwijdert.

Symptomen; pijn in de wervelkolomroute en m.n de lage rug,=letterlijk afzakken naar je basis, verstoorde spijsverteringssystemen en symptomen van ontgifting
Pijn en druk nek, achterhoofd en voorhoofd=ontwaken uit je reptielenbrein [hersenstam] vibrationele griep, diepvrieskou, rillen en trillen=lostrillen oude energie uit de cellen,wazig zien, stress, onrust, hyperactiviteit, uitgeput, benauwd en drukkend gevoel op de borst, gespannen middenrif, opgeblazen, veel plassen spierkrampen, pijnlijke armen/benen en verkrampte handen/voeten, last van kaken, kiezen, schouders, suizende en piepende oren, Hartritmestoornissen met name van het hoger hart gedeelte=boezem, Baarmoeder reiniging; krampen, pms-achtige klachten, emotionele dips, onregelmatige menstruatie en wegblijven ervan = zuivering van de vele etherische ''afhankelijks-navelstreng koorden.
Veel weerstand ervaren=perifere hoge druk gevoelens van de overvolle bloedvaten vol afvalstoffen die je ervaart als je in je denken-doen schiet; doe je niet wat je hoofd je dan gebied dan zie je een grote donkere zwarte gat vol angsten= dat zijn dus de afvalstoffen!

Als je in je hoofd schiet dan onttrek je maar liefst 80% van je energie=bloed aan de lichaam!

Je laat oude patronen en herinneringen los van hoe het fysiek lichaam zou moeten functioneren. Je staat de veranderingen toe zodat je een hogere vibratie, meer licht en meer energie kan vasthouden.

Tip; lees ook de update's van Martha Krul en Diederick Van Lottum over de huidige ascentie energie.
Echt een aanrader om hen te volgen in deze heftige transformatietijden!

Marjolein Ingrid Soulpursang [sinds 2000 ervaring met mijn eigen ascensie]Geen opmerkingen:

Een reactie posten