woensdag 12 februari 2020

Gekopieerd van de pagina van Inge Heldens ~ 12-2-2020 Extra Energie Update voor de komende 10 Dgn


Gekopieerd van de pagina van Inge Heldens 

12-2-2020 Extra Energie Update
voor de komende 10 Dgn...........

Tarot & Numerologie 12/3 - 11=2 - 2020=22=4

De Gehangene Innerlijke Kinderen vanuit hun Vrouwelijke kant (Ying ) in Verbondenheid met hun Goddelijke Man (Yang) staan samen in verbinding met De Dualiteit vd Karmische Gerechtigheid.

Wat betekent dit ;
Onze vrouwelijke kant staat voor compassie , emotie , gevoel en zij staat nu onder druk. Aankomende Zondag 16 febr. verwachten we de volgende Torenenergie (16).
Deze Tsunami-storm Dennis genoemd zal gepaard gaan met veel Regen/Water. We horen op dit moment al terug dat er Overstromingen zijn her en der in de wereld. Alles zal letterlijk wegspoelen met deze storm wat niet langer meer dient.


Alles op leefgebied wat niet langer resoneert zal loslaten, alles wat dient te blijven zal een vervolg krijgen. Alles op het gebied van Werk, wonen, vriendschap, studie, liefde etc. zal onder water komen te staan.
Het water zal tot aan de lippen komen en je zult af en toe het gevoel krijgen dat je verzuipt. Hou de emoties niet vast blokkeer je lichaam en geest niet maar laat het stromen. Zet al je chakra's open en spoel jezelf als het ware schoon.
Datgene wat de natuur laat zien ervaar jij in lichaam en geest. Op dit moment voelt de energie als de Donkerste Nacht vd Ziel. Wat inhoudt dat De Gehangene in ontwaking op zijn kop hangt , klaar voor de Overgave die hem/haar zal leiden naar haar/zijn zielsmissie.
Dit natuurgeweld is bedoeld om uiteindelijk de Wereld te verlichten. Wat kan betekenen dat we weer beginnen bij start.. Alles wat niet langer het grootste goed dient zal nu verdwijnen van jou levenspad en daar zal iets anders voor terugkomen.Vaak heftig en onverwachts net zoals een Tsunami.
Ga maar met de stroom mee en blokkeer je energie niet. Soms zul je het niet begrijpen soms zul je volledig aan het wankelen worden gebracht. Weet dan dat wat er gebeurt het je uiteindelijk zal verlichten. De hoogste meesters brengen de grootste offers.
Het zielspad waar jij voor koos is het pad waar jij de mensheid mee gaat dienen en om daar te komen zul je zelf volledig in overgave mogen zijn.
Wat kan jou helpen deze dagen ;
Rust , reinheid en regelmaat
Afleiding , ontspanning.
Meestergetallen op je pad, signalen, dieren..
Zie hoor en voel ze. Luister naar je intuitie naar dat kleine stemmetje wat je soms liever niet wil horen. Leg een pen en papier klaar en schrijf je dromen op zodra je wakker wordt voordat ze vervagen. In de nacht ontvang je onbewust boodschappen. In ruststand ben jij het beste te bereiken. Wanneer je moe bent ga slapen !! Het beste medicijn voor lichaam en geest. Ga niet in de weerstand het zal enkel het proces verzwaren. Dingen gaan zoals ze horen te gaan.
Wanneer het zwaar wordt laat je horen, schrijf het van je af , geloof me je bent niet de enige. Gedeelde smart is halve smart.
Stel je krachtig kwetsbaar op en ondersteun elkaar waar nodig is. Weet dat iedereen koos voor zijn eigen lessen op zijn of haar zielspad. Weet dat je nooit kun falen maar enkel lessen kunt leren..
Net zoals de Natuur betaamt naar regen komt zonneschijn. Naar de Nieuwe Maan verwacht ik dan ook weer (enige) verlichting , als de kogel door de kerk is..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten