woensdag 12 februari 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAGAVOND 12-2 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAGAVOND 12-2: Enorme grote x-ray piek rond 9:00 uur, twee kleine gaatjes in de corona van de Zon zijn op de Aarde gericht, het magnetisch veld was dinsdagavond 11-2 licht verstoord en vanaf 19:30 op 11-2 was er zonnevlam activiteit op de Zon, ook richting de Aarde. 
Ook was er lichte schumannresonantie activiteit met lage intensiteit, dus nauwelijks impact. Kortom, op de x-ray piek en de zonnevlam na, waren er geen grote verstoringen. Lees hieronder de uitgebreide uitleg.
*
Zonnevlammen
Sinds dinsdagavond ongeveer 19:30 was er een plotselinge explosie van zonnevlammen. Het begon met een grote zonnevlam niet op de Aarde gericht maar al snel was er ook zonnevlam activiteit in de richting van de Aarde. De x-ray grafiek liet geen activiteit zien ( wat ik niet begrijp). Deze liet pas activiteit zien tussen 11:00 en 12:00 uur, maar niet echt noemenswaardig (zelfs nog geen b-klasse).

Zonnevlammen geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. En ook net zo plotseling kunnen verdwijnen. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige top ervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht. De plasma van de zonnevlam is ongeveer drie dagen onderweg en komt dus over ongeveer 3 dagen aan op Aarde met zonnewind impact.
*
x-ray piek
Er was rond 9:00 een enorme x-ray piek die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid met 99 p/cm3. En dat is echt een flinke verhoging.
Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. Dus dan snap je wel dat dit soort verhogingen extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Dit soort pieken kunnen soms zo intens binnenkomen, dat daardoor van alles als het ware vast slaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kun je dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent licht, die wij dan vervolgens weer moeten verwerken.
*
Gaten in de corona
Op woensdag 12-2 waren er weer twee kleine gaten in de corona van de Zon actief en op de Aarde gericht. Deze spuwen hoogfrequente plasma in de richting van de Aarde, die over ongeveer 3 dagen op Aarde aankomen. Hooggevoelige mensen kunnen deze stroom plasma vaak al horen met hoogfrequente ruis/fluittonen, wanneer deze vertrekt vanaf de Zon. Of deze plasma stroom ook zonnestormen veroorzaakt met ascentiesymptomen valt voor mij niet voorspellen.
*
Zonnewind
De zonnewind snelheid liep langzaam en heel licht op van 350 naar 415 km/sec. Dit begon in de nacht. Dit niveau is nog steeds een gemiddeld zonnewind. Dus niets bijzonders.
*
Magnetisch veld
Het magnetisch veld was licht verstoort tussen 23:00 en 1:00 uur. Dat kon rond die tijd wat onrust geven in de verbinding met de Aarde.
*
Schumannresonantie (SR) activiteit
Ook was er lichte schumannresonantie activiteit rond 2:00 full spectrum met een intensiteit van 15 van de A1 frequentie. Dus is een zeer lage intensiteit en heeft dus nauwelijks impact. Rond 5:00 uur en tussen 6:30 en 7:00 uur was er nog gedeeltelijke SR, maar deze intensiteit kwam nog niet eens van de basis omhoog, dus echt verwaarloosbaar.

Heb het goed... 
© Manuela van www.inzichten.com 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten