vrijdag 7 februari 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAGMIDDAG 7-2 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAGMIDDAG 7-2: Verhoogde zonnewind snelheid, opnieuw bijna zonnestorm level 4 (oranje/geel), elektronen crash, zeer onrustig magnetisch veld, x-ray verhoogde lichtfrequentie, kleine gaten in de corona van de Zon spuien plasma naar de Aarde en in de ochtend een paar uur full spectrum schumannresonantie met een significante impact. Lees hieronder de verdere uitleg.
*

IK VOEG NIEUWE UPDATES STEEDS HIERBOVEN TOE IN DIT BERICHT. ALS IK EEN NIEUWE BERICHT MAAK, DAN ZET IK OOK DE LINK HIER BOVENIN.
*

Verhoogde zonnewind snelheid
Zonnewind snelheid loopt in de nacht nog verder op naar de extreme snelheid van 660 km/sec (tussen 3:00 en 5:00 uur). Dat is maar heel soms het geval. De dichtheid is gelukkig laag, waardoor de impact niet super extreem uitwerkt. In de ochtend is deze nog steeds hoog, namelijk: rond de 600 km/sec. Je kunt de zonnewind deeltjes horen als een hoge ruis/fluittoon in de oren en het hoofd. Hooggevoelige mensen kunt de deeltjes ook door je heen voelen razen. Ascentiesymptomen zijn wel een optie op deze vrijdag.
*


Bijna zonnestorm en elektronen crash
De invloed van de zonnewind op de beschermende magnetosfeer was donderdagavond tussen 19:00 en 22:00 uur naar kp-index level 4 gegaan. Dat is bijna zonnestorm level (bij level 5) Tijdens zo'n code oranje/geel (level 4 zonnestorm) heeft de beschermende magnetosfeer het zwaar en dit heeft dan effect op het magnetisch veld en de elektronen rondom de Aarde in de ionesfeer. Deze waren vanaf donderdag 6-2 rond 19:00 uur weer flink onrustig. Met een korte elektronen crash die tussen 3:00 en 5:00 uur actief was.

Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionesfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant op de Aarde extra sterk voelbaar. (elektromagnetische uit evenwicht.) De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in benen, heupen voeten enz. In de psyche is de confrontatie met minder leuke zaken in jezelf tijdens een crash sterk aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt licht en helderheid gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren. Dus best een confronterende periode. De elektronen crash gaat dus nog steeds door (grote deeltjes). Dit is echt uit zonderlijk langdurig. Dat het zo lang duurt, dat komt maar 1x per jaar voor of nog minder. Echt een periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.
*

Hoogfrequent licht
Tussen 8:00 en 11:00 uur was het hoogfrequente x-ray licht extra verhoogd, wat duidt op zonnevlammen activiteit. Ik kon geen extra zonnevlam activiteit detecteren op de filmpjes van de Zon. Maar er was dus wel extra hoogfrequent licht rond die tijd.
*

Gaten in corona Zon
Er zijn een paar kleine gaten in de corona van de Zon die nu plasma spuien richting de Aarde. Hooggevoelige mensen kunnen de plasma al voelen en horen als deze van de Zon vertrekt, als een ruis/fluittoon in het hoofd en oren. het enorme grote gat aan de negatief geladen zuidpool van de Zon. De impact komt over een dag of 3 aan op Aarde. Maar ik verwacht dat we de komende dagen zonnewind activiteit blijven houden op Aarde. De zonnewind uit het grote gat in de corona van de Zon is op donderdagmiddag op Aarde aangekomen en dat betekent dat er nog meer onderweg is.
*

Schumannresonantie (SR) activiteit
SR was een full spectrum geactiveerd in de nacht van vrijdag 7-2 tussen 8:00 en 9:00 uur met een significante intensiteit van 63 van de A1 frequentie. Dus de impact van deze SR is waarschijnlijk wel goed merkbaar. En met alle andere elektromagnetische activiteit erbij is het goed mogelijk dat je een reactie met ascentiesymptomen ervaart (dus ook topervaring zijn mogelijk.)

De SR zijn golven van frequentie door veranderingen van druk in de Aardse atmosfeer. (Door onweer en andere druk veranderingen) Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht. 
*

Het is best weer actief allemaal op het elektromagnetische spectrum. Ik hoop dat je er mee kunt ZIJN, in volle acceptatie en het hoogfrequente licht kunt ontvangen. (EINDE UPDATE)

Heb het goed...

© Manuela van www.inzichten.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten