vrijdag 14 februari 2020

Een valentijnskaartje voor jou ~ Tamara van de Beek

Vandaag is het Valentijnsdag, de dag van de Liefde. Zijn we daar niet eigenlijk allemaal naar op zoek? Naar liefde?

De herinnering aan èchte onvoorwaardelijke liefde die leeft in ieders hart.Toen jij je in de volmaakte eenheid bevond, in het licht heb je deze gevoeld. De valkuil in dit mens-zijn is dat we denken afgescheiden te zijn van het licht en in de buitenwereld op zoek gaan naar deze onvoorwaardelijke liefde. Maar.... deze onvoorwaardelijke liefde zit verborgen in jezelf. Je hoeft deze liefde niet "buiten" te zoeken maar je mag hem "binnenin" ontdekken. Als je deze liefde binnen in jezelf ontdekt, zie je deze liefde plotseling overal.


In de streling van de wind, in het stralende licht van de zon, in de ogen van een kind, in de schoonheid van een bloem, in het dansende water. Zo binnen, zo buiten. Dat is de ware liefdeskus van het universum die ontvangen wordt in de diepte van je eigen hart. Kissed by Grace. Je straalt dan van binnen naar buiten. Dan ben je een gever van Licht. Dit is mijn valentijnswens voor jou. May you be kissed by Grace!
Ik heb nog een mooi filmpje van Jai Jagdeesh voor je. "Know you are loved, rest in peace. My heart is yours. Go out and open doors with your love, with your compassion, with your grace. You are the Light of the world". 
Hou van jezelf. Onvoorwaardelijke liefde is all inclusive. Dus heb jezelf lief, met alles erop en eraan. Precies zoals je bent.

Geniet van de liefde,


Tamara

Geen opmerkingen:

Een reactie posten