maandag 10 februari 2020

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment 

De fysieke druk van de Schumann resonantie is voelbaar.
Dit kan je ervaren door een druk op je hoofd, schouders, nek, rug, bekken, etc.
Er is weer een zonnewind onderweg richting aarde, met hoge snelheid 405 km/s. De instroom van de fotonen energie is voelbaar en iets hoger dan gisteren.

Misschien heb je gemerkt dat je elke keer dat er een zonnestorm is, je gedesoriënteerd, angstig, rusteloos of angstig voelt. Dit spreekt vanzelf dat de verstoring in het magnetische veld van de aarde ervoor zorgt dat je verschillende symptomen ervaart, omdat de frequentie op aarde wordt beïnvloed door de hoge energietransmissies van de zon.

• Hiervoor merk je misschien dat negativiteit van binnenuit opduikt als bepaalde programma's en blokkades van binnenuit verdwijnen.

• Kortademigheid is een veel voorkomend symptoom omdat de atmosfeer is toegenomen en de adem veel hoger trilt waardoor je zwaar voelt totdat je eigen energieveld zich aanpast.

• Angst is een veel voorkomend symptoom wanneer je de verschillende verschuivingen in je voelt. Lees hier hoe je met angst omgaat.

• Hoofdpijn en migraine komen voor bij blootstelling aan direct zonlicht terwijl je kruinchakra wordt opgeladen met energie. Je hebt wat tijd nodig om die energie te verwerken en te verankeren in je hele lichaam. Aarding helpt hier veel.

• Na een zonnestorm zul je je leeg voelen als je chakra's overwerken om deze hoge vibratie-energieën binnen te implementeren. Doe het een dag of twee rustig aan en je zult je veel beter voelen nadat je je hebt aangepast aan de nieuwe frequentie.

• Vaak zul je je opgewekt en gelukkig voelen als de zonnestormen toeslaan, maar als het lichaam de energie verankert en door de opruiming gaat, zul je precies de tegenovergestelde emoties opmerken. Laat het oude duidelijk zijn en weersta niet wat er opkomt.

De waarheid is dat er veel meer symptomen zijn die kunnen optreden tijdens een zonnestorm, en elke keer kunnen ze verschillen. Meestal ervaar je ze in golven, omdat de zonnestormen binnen een paar dagen komen en gaan. 

Samengevat, de zon speelt een belangrijke rol in onze ascentie, en deze zonnestormen initiëren de verschuiving van de aarde naar hogere dimensies. 

Ja, we kunnen de intensiteit van de energiegolven en hun negatieve symptomen voelen, maar op de lange termijn profiteren we enorm.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten