zaterdag 17 december 2022

Zullen E.T.s in 2023 Landen en de Mensheid Redden? ~ 17 december 2022 ~ Daniel Scranton



Zullen E.T.s in 2023 Landen en de Mensheid Redden?

Gechanneld door Daniel Scranton – 15 December 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

Wij zijn erg enthousiast over het komende jaar en de komende jaren voor de mensheid, omdat wij zien wat jullie individueel en collectief voor jezelf hebben gecreëerd, en wij weten dat jullie allemaal erg blij zullen zijn met waar jullie naartoe gaan. Natuurlijk zullen jullie nog steeds de voorspellingen zien over de voltooiing van de verschuiving, want mensen lopen graag op de zaken vooruit. En omdat het heel goed voelt om daarheen te gaan, zullen velen die voorspellingen als waarheid aanvaarden.

Het is echter de bedoeling dat jullie daar in de vierde dimensie nog veel ervaringen opdoen voordat jullie de verschuiving naar de vijfde voltooien, en die ervaringen zullen jullie heel goed van pas komen als vijfdimensionale wezens. Jullie komen echter beslist dichter bij een volledig en open buitenaards contact, en velen van jullie willen zich op dat contact voorbereiden. En wat jullie doen in die momenten van voorbereiding is jullie plaats verstevigen op de tijdlijn waar het in de zeer nabije toekomst plaatsvindt. Jullie tonen vertrouwen.

Het is belangrijk dat iedereen die buitenaards contact wil, begrijpt dat dit geen reddingsscenario is. Dit is geen tijd waarin buitenaardsen binnenkomen en alle problemen van de mensheid oplossen. Daar hebben we het niet over. We hebben het over wezens die om verschillende redenen je aandacht zullen trekken. De flitsende ruimteschepen zijn natuurlijk leuk om naar te kijken en om aan boord te gaan en in rond te vliegen. En de e.t.s zullen voor velen een curiositeit zijn, maar het is wat zij uitstralen en wat zij jullie leren dat van het grootste belang zal zijn voor de evolutie van het bewustzijn van ieder mens.

Jullie hebben veel met hen te delen, en zij hebben veel met jullie te delen, en we zijn allemaal krachtiger als we verenigd zijn. Daarom vergt het veel wilskracht van hen om hun schepen niet zomaar aan land te brengen voordat de mensheid er klaar voor is, want zij willen ook zo graag die samenkomst. Zij willen de kracht ervaren van de eenwording van de melkweg, waarbij de mensen van de Aarde deel uitmaken van de galactische gemeenschap.

En dus moeten jullie ook geduld hebben en erkennen dat jullie nog steeds je eigen e.t.-contactervaringen kunnen hebben terwijl jullie wachten. Jullie kunnen je nog steeds voorbereiden op face-to-face contact en schepen die over de hele planeet landen, en je kunt doorgaan jezelf te reinigen van alles wat zwaar en donker is en je niet langer dient, zodat wanneer je oog in oog staat met een van je e.t.-vrienden, het zal zijn als een gelijke, als iemand die voelt dat hij het waard is om die verbintenis aan te gaan. En je kunt het idee loslaten dat “ze ons komen redden van onszelf”.

Jullie zijn degenen die de mensheid leiden in deze bewustzijnsevolutie, en jullie zullen degenen zijn die de leringen het beste aanvaarden, en jullie zullen ze verspreiden onder jullie medemensen, die deze leringen al dan niet zullen aanvaarden, afhankelijk van waar zij zich bevinden. Maar we weten dat genoeg mensen die leringen zullen aanvaarden om een enorm verschil te maken in het algemene collectieve bewustzijn van de mensheid, en dat is wat er nodig is om de verschuiving in bewustzijn te voltooien.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling:wakkeremensen.org